Pazartesi, Haziran 23, 2014

Veteranlarda İstanbul Demirspor ikinci kez şampiyon

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Derneğinin ortaklaşa düzenlediği 4.üncü Veteranlar Futbol turnuvası final maçında Yeni Ufukspor'u 3-0 mağlup eden geçen yılın şampiyonu İstanbul Demirspor ikici kez şampiyon oldu.

Şöhretler büyük ilgi gösterdi
Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş stadında oynan 18 Takımın 2 Grupta mücadele verdiği ve Nisan Ayı içinde başlayan 4.üncü Veteranlar futbol Turnuvası 2,5 ay süren mücadele sonunda hafta sonu oynan final maçılar ile sona erdi. 2,5 ay süren turnuvada eski Milli ve Profesyonel kulüplerde forma giyen ve renk katan futbolcular ve sanatçılar söyle Ümit Karan,(GS)Murat Erdoğan(GS)Mustafa Kocabey(Papen)GS)Aref Muhammet(İran Milli Takım Kaptanı)Sedat Albayrak (Elazığspor Takım kaptanı) Sarıyerspor kaptanı Bora, Önder Bekensir, Nejat (FB,)Erkut (Gençlerbirliği kaptanı), Çılgın Sedat(Sanatçı, Metin Ülgen, Zafer Koç (GS Altyapı hocaları)Fatih(Sanatçı)Tufan Engin(Sarıyerspor)

Kalabalık Protokol
Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş stadında oynan Final maçını Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Recep Şencan, Türkiye Futbol Antrenörleri İstanbul Şube Genel Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Küçükçekmece Amatör Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Belediyesi Meclis üyesi Barış Sert, İkitellispor kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan, Yeni Ufukspor kulüp Başkanı Nusret Öksüz, Söğütlüçemespor kulüp Başkanı Mevlit Özdek, Türkiye saha komiserleri 2.Başkanı Özdemir Erdoğan, Küçükçekmece Amatör Kulüpleri Destekleme Derneği Başkan Vekili Seyit Bel, İstanbul Demirspor Genel kaptanı Ahmet Çalık, Küçükçekmece Amatör Kulüpleri Destekleme Derneği 2.Başkanı Salih Çetin, Küçükçekmece Amatör Kulüpleri Destekleme Derneği Muhasibi Recep Kelmen ve kalabalık sporsever Yeni Ufukspor, İstanbul Demirspor final maçını izledi.

Yeni Ufukspor, İstanbul Demirspor final maçını ünlü spor yorumcusu ve sunucusu Emre Telev maçı canlı sunumuyla oynana bu önemli maç ta İstanbul Demirspor Hakanın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda rakibine göre daha etili ve atak futbol sergileyen İstanbul Demirspor Sezgin ve Metinin attığı golle rakibi Yeni Ufukspor 3-0 yenerek ikinci kez şampiyon oldu.

Gençtürk, her yıl daha kaliteli ve heyecanlı olmaya başlamıştır
Yapılan kupa ve madalya töreni öncesi Küçükçekmece Amatör spor kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, çok değerli sporseverler Nisan ayında başlatmış olduğumuz ve bugün final maçı ile sona eren 4.üncü Veteranlar futbol turnuvası her yıl daha kaliteli ve heyecanlı olmaya başlamıştır. 20-30 yıldır bir birlerini görmeyen eski futbolcularımız aradan geçen bu süre içinde burada karşılaşarak eski günleri yad ederken siz değerli spor severlerde futbol resitali sunuyorlar Küçükçekmece’mizde yılın 12 ayı 7 den 70 herkes spor yapıyor Küçükçekmece Belediyemiz ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği olarak bizlerde onlara spor yapma ikanı vermenin mutluluğunu yaşıyoruz buraya katılan bu heyecanı yaşayan tüm takımlarımıza ve siz değerli spor Severlere teşekkür ederim dedi.

Şencan, herkesin spor yapmasını sağlama imkânları sunuyoruz
Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Recep Şencan da Küçükçekmece’mizde böyle bir organizasyon sizlerle bulunmaktan mutluluk duymaktayım. Küçkçekmecemiz artık kendini aşmış yapılan spor faaliyetleri ilçemizin adını artık ilçe sınırları dışında konuşulur olmaya başlamış tabi bununda en büyük emeği olan Küçükçekmece Amatör spor kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu arkadaşlarıdır kendilerine huzurunuzda teşekkür ederim. Demin Seymen başkanında söylediği gibi 20,30 yıldır bir birlerini görmeyen Futbolcu kardeşlerimizi de burada buluşturuyoruz.

Küçükçekmece Belediyesi olarak herkesin spor yapmasını sağlama imkânları sunuyoruz şet bugün eski belediye başkanımız bir sözü var sporda kayıp eden yok yapan kazanır sözünü hatırlatarak bu güzel organizasyon emeği geçe herkese teşekkür ederim dedi.

Yapılan konuşmaların ardında kupa ve madalya törenine geçildi.

1.İstanbul Demirspor Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan.
2.Yeni Ufukspor Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk.
3.İstanbul Trabzonspor Türkiye Antrenörler İstanbul Şubesi Genel Başkanı Rıza Çavuşoğlu.
4.İstanbul Sinopspor Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi Barış Sert.
En Centilmen Takım Avcılar Ambarlı spor Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan.
Gol Kralı Mustafa Kocabey(Papen) Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk.
En iyi Kaleci Fatih Yavuz Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneiği Başkan Vekili Seyit Bel.
Fair-play Futbolcu Erdoğan Özdemir A.Cihangirspor Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk.
Saha Komiseri Melih Arıca Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkan yardımcısı Salih Çetin
Hakem Heyeti Tahir Arıca Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Muhasibi Recep Kelmen tarafından kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

[gallery link="file" columns="5" ids="132825,132829,132828,132827,132832,132831,132833,132834,132838,132837,132836,132835,132839,132840,132841,132842"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.