Salı, Haziran 17, 2014

U14 Türkiye Şampiyonu Arabayatağıspor

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2013-2014 sezonu U14 Türkiye Şampiyonası finali Yozgat'da oynandı. Yozgat Şehir Stadı'nda oynanan final müsabakasında Samsun Kadıköyspor'u 2-1 yenen Bursa Arabayatağıspor şampiyon oldu. İstanbul Damlaspor ise Şanlıurfa Edessa 7 Yıldızspor'u yenerek şampiyonayı üçüncü sırada tamamladı.

Türkiye genelinde 63 ilden 1220 takımın katılımıyla başlayan organizasyon, birinci ve ikinci kademe grup müsabakalarını birinci olarak tamamlayan 4 takımın 14-15 Haziran 2014 tarihlerinde Yozgat'ta oynadıkları yarı final ve final müsabakaları ile sonuçlandı.

49a30dfa78f64f70964aa21b6a63f69f

Final müsabakalarından sonra şampiyonada ödül alan takımlara kupa ve madalyalarını TFF Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, TFF Kayseri Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı, Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer ve Yozgat ASKF Başkanı Hakan Bektaş verdi.

KAYNAK: www.tff.org

3 yorum:

AYAZAĞA dedi ki...

Arabayatağı Ayazağayı son dakıka attığı golle yenmışti. ve ayazağa o maçta rakibinden kat kat iyiydi. Bizimkilere yazık olmuş.

Serhat dedi ki...

Bursa arabayatağı sporun büyük oyuncu oynattıklarına hiç bakan olmuyo

Kemal YAVUZ dedi ki...

Değerli arkadaslarım.insan önce kendini eleştirecek sonra karşısındakini yorumlayacak.ARABAYATAGISPOR U-14 bu şampiyonluğu duruşu ile oynadığı futbol ile rakibine gösterdiği saygı ile haketmiştir.Evet gerçek olan tek bi cumle var. ayazaga ya son dakika da attığımız goldu.Ama sunuda söyleyecek kadar olgun olmak lazım ceza sahasına girebildiğiniz tek bir pozisyonunuz yok.1 şut var oda frikik ten.sonrasında kabus gibi çöktük rakibin ceza sahasına. ayazaga nın 8 numaralı oyuncusunu ben soyledim bursaspora.naipse yeni sezonda oldu gibi işi.Kemal YAVUZ. ARABAYATAGISPOR U-14 ANTRENORU...

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.