Cuma, Haziran 27, 2014

Orhan Akcan Galata'da

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Galata, dış transferde de atağa kalktı. Kırmızı siyahlılar Erokspor’dan tecrübeli futbolcu Orhan Akcan ile anlaştı.


 

Orhan Akcan, Seyrantepe Ofspor, Çeliktepe, Balat Yeşilova, Yahya Kemal, Çeliktepe ve Erokspor formalarını giydi.

Galata’nın yeni transferi Orhan Akcan yaptığı açıklamada, ‘’akşam saatlerinde yaptığımız görüşme neticesinde el sıkıştık. Erokspor ile BAL’a yükselme başarısı gösterdik. Köklü ve güçlü bir kulüp olan Galata Spor’u hak ettiği yerlere getirmek ve güzel başarılara imza atmak için geldim. Bu kulüpte kalıcı olmak istiyorum. Transferimiz iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

As Başkan Bülent Erciyaştepe ve Genel Koordinatör İsmail Özer, ‘’bu transfer sonrasında oldukça mutluyuz. Hocamız Öner Şen’in raporları doğrultusunda sezon boyu belirlemiş olduğumuz futbolcularla birer birer anlaşmaya varıyoruz. Bu bizleri mutlu ediyor. Bu sene daha iyi, daha güzel bir Galata Spor izleteceğiz. Tek hedefimiz şampiyonluk ve Bölgesel Amatör Lig’’dedi.

 

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...