Pazartesi, Haziran 16, 2014

Kurfalıspor ligi üçüncü tamamladı

İstanbul 2.Amatör Lig 18.Grubta umutlarını son haftaya bırakan Kurfalıspor, Kartal Yunus Stadında Üsküdar Çınarspor'u misafir etti. Kurfalıspor ikinci yarıda attığı gollerle mücadeleyi 4-1 kazanmasına rağmen ligi 3.sırada tamamladı.



 

Osman Faik İçmeli, Serkan Çukur ve Tayfun Hakyemez hakem triosunun mükemmel yönetim gösterdiği mücadeleye deplasman takımı hızlı başladı, aşırı sıcak havada oynanan mücadelede daha etkili görünen Üsküdar Çınarspor 6.dakikada Kalecisi Muhammet'in hatasında kalesinde golü gördü, Kurfalıspor'dan Fatih pozisyonu iyi takip edip topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlerleyen dakikalarda orta alan mücadelesine dönen karşılaşmada beraberlik golü arayan Üsküdar temsilcisi 40.dakikada Caner'in mükemmel golü ile skoru eşitledi 1-1. İlk yarı beraberlikle geçildi.

 

İkinci yarıya Kurfalıspor daha etkili başladı, oyuncu değişikleri ile oyunu rakip yarı alana yığan Kartal temsilcisi 70.dakikada galibiyet golünü buldu, Ersin'in mükemmel pası ile buluşan Doğukan golü atmakta zorlanmadı 2-1. Maçın son bolümlerinde Ersin ve Fatih ile iki gol daha bulan Kurfalıspor mücadeleyi 4-1 kazandı. İkinci sıradaki Kartal Yuvası, Fetih Kelkitspor maçında galip gelince Kurfalıspor galibiyeti sadece 3. olmasına yetti.

 

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" columns="4" ids="131781,131782,131783,131784,131785"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...