Cumartesi, Haziran 21, 2014

Kireçburnu Genç Kız takımı Türkiye Şampiyonasında

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası eleme maçında Dudulluspor evinde yenilgisiz Kireçburnuspor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücade karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erince Kireçburnuspor Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Dudullu Stadında oynanan ve Uğur Kalaycı, Okan Coşkun, Ufukcan Pür hakem triosunun yönettiği mücadeleye hızlı başlayan taraf deplasman takımı Kireçburnuspor oldu. Sağ kanattan Hazal ile etkili oynayan Sarıyer temsilcisine iyi savunma yapan Dudulluspor defansı gol izni vermedi. Karşılıklı ataklarla geçilen mücadelenin 35.dakikasında Sarıyer temsilcisi Kireçburnuspor, Ebru'nun ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu penaltı atışı kazandı, topun başına geçen Gül topu filelere yollayarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı Yeşil Sarılıların 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya ev sahibi Dudulluspor gol ile başladı, Melisa attığı akıl dolu aşırtma gol ile skora denge getirdi 1-1. Kalan sürede iki takımında galibiyet golü için tüm çabalarından gol sesi çıkmayınca maç 1-1 berabere sonuçlandı. Bu sonuçla 10 puana yükselen Kireçburnuspor, Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmış oldu.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" ids="132524,132525,132523,132526,132527"]

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.