Perşembe, Haziran 26, 2014

Karadeniz Ereğlispor'dan büyük başarı

Teknik Direktör Nejat Bakan'ı yeni  kadrosuna katan ve büyük başarıya imza atan Karadeniz Ereğli Belediyespor Yıldız Kızlar Futbol Takımı, Türkiye Şampiyonası Düzce Grubu’nda, 21-0’lık Zonguldak Gençlik ve 9-0’lık Sakarya galibiyetlerinin ardından, grup final maçında da Karabük temsilcisi Ovacıkspor Gençlikl ve Spor'u 3-0 mağlup etti.

Ereğli Beldiyespor böylece Genç Kızlar’ın ardından Yıldız Kızlar’da da adını,son 16 takım arasına yazdırdı. Nurettin Zafer stadında  oynanan müsabakada 16.dakikada Nazmiye ile 1-0  öne geçen Ereğli temsilcisi, maçın 20.dakikasında Ece ile durumu 2-0 yaptı. İkinci yarıya iyi başlayan Ereğli Beledeiyespor maçın 60.dakikasında yine Ece ile bir gol buldu ve durumu 3-0 yaptı. Yıldız bayan takımı maçın bitiş düdüğü ile birlikte hocalarına koşarak sahada büyük sevinç yaşadılar.

Teknik Direktör Nejat Bakan maçtan sonra muhabirimize şunları söyledi, ''Kısa zaman içerisinde takıma katıldım büyük bir özverili çalışmalarımızı yaptık ve Genç kızlar ve Yıldız kızlarda 16 ya kaldık, bu bizim için gurur verici bir olay. Yarı final maçlarında aynı özveriyi göstererek Ereğli'ye şampiyonluğu getirmek istiyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum kızlarımızla gurur duyuyorum"dedi.

Her iki kategoride de son 16’ya kalan Ereğli Belediyespor önümüzdeki günlerde belli olacak olan Türkiye şampiyonası yarı finallerine katılma hakkı kazandı. Bu turnuvaya Kdz. Ereğli Belediye, Karabük Ovacık Gençlik ve Spor, Sakarya Bayan futbol, Zonguldak Gençilk merkezi spor takımları mücadele etti. Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda ise grup karşılaşmaları 23 Haziran'da start almıştı Dört ve beş takımlı gruplarda müsabakalar tek devreli, üç takımlı gruplarda ise müsabakalar çift devreli lig usulüne göre oynandı. Maçlar sonunda gruplarını birinci bitiren takımlar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirleyeceği tarafsız sahalarda eleme usulüne göre karşı karşıya gelecek.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU

[gallery link="file" ids="133208,133207,133206,133205"]

 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...