Çarşamba, Haziran 18, 2014

İkitellispor'dan şampiyona yakışır kutlama

Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan İkitellispor her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği şampiyonluk kutlamalarına dördüncüsünü gerçekleştirdi.

İstanbul Amatör liglerinde 2013-2014 Futbol sezonunda U13 Minikler ve U15 Takımları şampiyon olması dolaysıyla Küçükçekmece Halkalı Kültür Merkezinde şampiyonluk kutlaması geçekleştirdi.
Şampiyonluk Kutlamalarına Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Galatasaray eski Başkan yardımcısı Turgay Kıran, TUFAD İstanbul Şubesinin çalışkan ve kıymetli Başkanı Rıza Çavuşoğlu, eski Galatasaraylı Mustafa Kocabey(Papen),Fenerbahçeli eski Benhur Bahdıroğlu, eski Hakemlerden Binali Kartal, Milli takım hocalarından Kamil Doyen, Bülent Ayyıldız, Bezirganbaheçspor Kulüp Başkanı Hayati Yolcu, İstanbul Demirspor Genel Kaptanı Ahmet Çalık,BJK kulüp Başkanı Fikret Ormanın danışanını Yılmaz Canpolat,Yeşilova Esnaf spor kulüp Başkanı Ahmet Ulaş ve Başkan yardımcısı Cemal Kenar,Halkalı Çamlıkaltı spor genel kaptanı Yücel Erdi, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkan Vekilli Seyit Bel,Türk sanat müziğinin güzel sesli Sanatçılardan Umut Akyürek,TRT Halk Müziği sanatçılarından Oktay Ertuğrul futbolcular futbolcu Aileleri ve Kalabalık davetli katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından İkitellispor kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan açışlı konuşması yaptı. Ceyhan, ‘’Öncelikle bu güzel akşamda bizleri yalnız bırakmadığınız için sizler çok teşekkür ederim. İkitellispor köy içinde semtimizin gençlerini kötü alışkanlıklardan korumak amacı ile kurulmuş o yıllarda barakalarda, zor şartlar altında semtimizin gençlerini kötü alışkanlıklardan korumaya çalıştılar. Ben ve yönetici arkadaşlarım da bizden önceki yönetimden hizmet bayrağını alarak önce kulübümüzü baraka yerden çıkarıp, semtimizin ismini taşıyan İkitellisporumuzda gençlerin rahat edeceği bir ortam yaratık. Belediyemizle görüşmeler yaprak işte bugün kullandığımız tesisleri takımıza ve İkitelli gençlerine kazandırdık. Göreve geldiğim 8 yılda 12 şampiyonluk yaşarken tam 15 genç futbolcumuzu Profesyonel kulüplerde vermenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere ve sizlere bugünleri yaşatan başta Hocalarımız olmak üzere futbolcu kardeşlerimize ve siz değerli misafirlerimize çok teşekkür eder saygılar sunarım’’ dedi.

 

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk’de yaptığı konuşmasında, ‘’ilçemizin güzide kulüplerinden olan İkitellisporumuzun bu mutlu gününde olmanın onurunu yaşıyorum. Son yıllarda büyük başarılar elde eden ve altyapısında yetiştirdiği futbolcularla adını duyurmayı başaran İkitellisporumuz bu yılda şampiyonluklar elde ederek başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Bu başarılarından dolayı İkitellispor Başkanını yönetim kurulunu hocaları ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik eder, başarlarının devamını dilerim’’ dedi.

 

Galatasaray eski Başkan yardımcısı Turgay Kıran da yaptığı konuşmasında, ‘’İkitelli Spor Kulübünün şampiyonluk kutlamalarında bulunmaktan onur duydum. Pırıl pırıl kardeşlerim ağabeylerinin eşliğinde mucizeler yaratıyorlar. Sevgili Başkanları Abdulselam Ceyhan ve ekibinin önünde saygıyla eğiliyorum. Sizleri gördükten sonra Türk Futbolunun geleceğinden hiç kuşkum kalmadı. Sizlerle gurur duydum’’ dedi.

 

Eski Hakemlerimizden Binali Kartal yaptığı konuşmasında, ‘’yıllardır futbolun içindeyim. Özelikle amatöre kulüplerle hep iç içeyim amatörlerin sıkıntılarını çok iyi bilirim. Hangi şartlarda sahaya çıktıklarını, nasıl ayakta durmaya çalıştıklarını anlayanlardanım. Az önce slayt gösteriminde başarılarınızı ve birlik beraberliğiniz gördüm ve sizlerle gurur duydum. Bu gecede emeği geçen herkese teşekkür eder başarıların devamını dilerim’’ dedi.

 

TÜFAD Genel Başkanı Rıza Çavuşoğlu da yaptığı konuşmasında,’’böyle bir anlamlı gecede burada bulunmanın onurunu sizlerle birlikte yaşamaktayım. Bizlere bu günleri yaşatan futbolcu kardeşlerimizi, hocalarımıza, Abdulselam başkana ve yönetim kuruluna teşekkür eder sayılar sunarım’’ dedi.

 

Her yıl şampiyonluk kutlamalarında sahne alan Erdem Kaya yönetiminde Tokat Derneği Tiyatro ekibi Futbol içerikli kısa bir gösterisi yaparak büyük alkış aldılar. Daha sonra kulübe maddi manevi destek veren kişi kuruluşlara günün anısına plaket verildi. Yapılan konuşmaların ardından karı koca olan Türk sanat müziğinin güzel sesli Sanatçılardan Umut Akyürek, TRT Halk Müziği sanatçılarından Oktay Ertuğrul bir birinden güzel şarkı ve Türküler söyleyerek şampiyonluğu coşku ile kutladı.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

 

[gallery link="file" columns="5" ids="132089,132088,132087,132086,132083,132082,132084,132085,132081,132080,132074,132078,132079,132075,132076,132077,132071,132072,132073"]

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...