Salı, Haziran 24, 2014

Hacitakis, Selimpaşaspor kız futbol maçında

Yıllardır Silivri’ye gelerek iki ülke arasındaki dostluğu perçinleyen Yunanlı gazeteci Stelios Hacitakis, ligde son maçını oynayan Selimpaşaspor Kız Futbol takımının performansını canlı olarak takip etti.



Yunanlı gazeteci, Türk dostu Stelios Hacitakis, hafta sonu geldiği Silivri’de bir dizi temasta bulundu. Hürhaber Gazetesi ziyareti sonrasında Hacitakis beraberindeki dostlarıyla birlikte, Selimpaşa Karasu Tesislerinde oynanan Selimpaşaspor-Fatih Vatanspor kız futbol müsabakasını Silivri Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Ercan ve Selimpaşaspor teknik patronu Nursal Bilir ile birlikte takip etti.

 

UYGUN’U ÖLÜMÜNÜN 1. YILINDA ANACAKLAR
Yunanlı gazeteci Stelios Hacitakis, yakın dostu Hürhaber Kurucusu Merhum İlhan Uygun’u anmak için bir takım etkinlikler geçekleştireceğini söyleyerek, Selimpaşaspor’dan ve Silivri Kulüpler Birilği’nden destek beklentilerini aktardı. Hacitakis, Selimpaşaspor’u siyaretinde, Selimpaşasporlu futbolculara futbolun doğru şekilde kültür ürettiğini ifade eden tişörtlerden hediye ederek; kan ve organ bağışı ile barışın önemine dikkat çekti.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.