Perşembe, Haziran 26, 2014

Gencoğlu; “Mali durumlara dikkat edeceğiz”

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Silivrispor’da basın sözcüsü Süleyman Gencoğlu açıklamasında; “İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

 

Silivrispor Kulübü Basın Sözcüsü Süleyman Gencoğlu önceki gün çekilen kuralarla ilgili kısa bir değerlendirmede bulundu. Gencoğlu yaptığı değerlendirmede; “2014-2015 sezonunun kura çekiminde 3. Grupta yer aldık. Grubumuzdaki birçok takımı tanıyoruz, orada da birçok kulüp yetkilisiyle görüşme fırsatımız oldu. Genel olarak tüm yöneticiler geçen yıla oranla kadrolarında değişikliğe gideceklerini ifade ettiler dolayısıyla kadrolar netleştiğinde rakiplerimizin güçleri konusunda da bilgi sahibi olacağız. Uçakla gidilecek uzak deplasman sayısının geçen yıla oranla daha az olacağı grupta Silivrispor her yıl olduğu gibi bu yılda ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için elinden geleni yapacaktır. Kura çekiminde Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim ile bir konuşma yaparak özellikle takımların mali durumlarına çok dikkat etmeleri gerektiğini vurgulamıştır” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

2 yorum:

Ismaıl dedi ki...

Her firsatta açıklama yapmasan yeter artık futboldan çok anlıyormuş gıbı sıyasette bır yerlere gelmek için devamlı basını kullanman insanları bıktırıyor. Bu sene bızım trübünlerdeki favorimizsin gençoğlu İhsan el ele BLD meclise

Hakan dedi ki...

Orada 3.ligte 54 takım varsa tek bu açıklamayı yapan sensin ne gereksız bir açıklama istifa edin silivri rahatlasın

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.