Pazartesi, Haziran 16, 2014

Gelen'in Yardımcısı Aydın oldu

Bu sene iddialı kadro kurmak için kolları sıvayan ve transferlere başlayan Küçükköyspor, Teknik Direktör Ergün Gelen’in Yardımcılığına Mehmet Efe Aydın’ı getirdi.



15

3 sezondur görev yaptığı Küçükkköyspor'da çok sevilen ve alt yapıdaki başarılı ekibin bir ferdi olan Genç Antrenör, Fatih Vatan Lisesi'ni bitirdikten sonra Kütahya Dumlupınar Üniversitesi BESYO Antrenörlük Bölümü'nden başarıyla mezun oldu. 2006 yılından beri Fatih Vatan Spor Kulübü'nün Genç ve A Takımları'nda futbol oynadı ve yardımcı Antrenörlük yaptı.

17

Sporculuğunun yanında, Bayan Takımları'nda yardımcı Antrenörlük görevlerinde bulundu. 2013-2014 sezonunda Fatih Vatan Spor Kulübü'nün U11 ve U13 takımlarını çalıştırdı. U11 takımıyla namağlup ligi tamamladı. Fatih Vatan Spor'un yanı sıra, Küçükköyspor'un Spor Okulu'nda ve altyapısında başarılı çalışmalara imza attı.

18

3 sezondur görev yaptığı Küçükkköyspor'da 2012 - 2013 sezonunda 2002 doğumlu oyuncularıyla U11 liginde şampiyonluk, 2013 - 2014 sezonunda 2003 doğumlular ile U11 liginde şampiyonluk, U17 takımıyla grup ikinciliği. Istanbul Okullararasi Minikler Turnuvası'nda takımıyla çeyrek final oynadı. Liselerarası bayanlar ilçe maçlarında çalıştırdığı Osmangazi İmam Hatip Lisesiyle 3.lük kupasını kaldırdı. Çalıştırdığı takımlara oynatmaya çalıştığı pasa dayalı futbolla herkesin takdirini kazandı. Çalışkanlığı ve yaptığı işi çok benimsemesiyle gelecekte çok başarılı bir hoca olacağı sinyallerini şimdiden vermeye başladı. Altyapılarda elde ettiği başarılar ve çalışkanlığıyla dikkatleri çeken Efe Mehmet Aydın'ı bu performansı, Küçükkoyspor Yönetimi'nin de dikkatinden kaçmadı ve A Takım Hocası Ergün Gelen' in yardımcılığına getirildi.

20

Yerel Futbol Sitesine konuşan genç Antrenör "3 sezondur görev yaptığım Küçükköyspor altyapısında elde ettiğimiz başarıların ve iyi niyetli çalışmalarımızın bir karşılığı olarak gördüğüm bu görev beni onore etmiştir. Beni bu göreve layık gören değerli yöneticilerimize teşekkürü bir borç bilirim." Dedi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

küçükköy dedi ki...

Göreceksiniz ileride türkiyenin en iyi hocalarından biri olacak daha 23 yaşında

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.