Cuma, Haziran 27, 2014

Firuzköyspor üst lige çıktı

İstanbul U19/2 Ligi 1.Grubun güçlü takımlarından Firuzköyspor, grubun son maçında evinde Beycilerspor'u misafir etti. Firuzköyspor'un galip geldiği takdirde üst lige çıkacağı mücadelede ilk yarı sonuca giderek rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Avcılar Belediyesi Firuzköy Satadında oynanan ve Murat Toraman, Timur Bozkurt, Orhan Yıldırım hakem triosunun yönettiği mücadeleye mutlak galip gelmesi gereken ev sahibi Firuzköyspor'un vuruşu ile başlandı. Rakibine göre oyuna oldukça hızlı başlayan Firuzköy ilk dakikada itibaren baskılı oyunu ile rakip yarı alanda pozisyon aramaya başladı. 17.dakikada baskılar sonucunu verdi, Bahtiyar Usanmaz attığı güzel gol ile Avcılar temsilcisini 1-0 öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru maçın yıldızı Erdal Gereken attığı iki muhteşem gol ile tafartarlarını coşturmayı bildi. İlk yarı Firuzköyspor'un 3-0 üstünlüğü ile geçildi.

as2
İkinci yarı oyuncu değişikliklerine giden iki takımdan deplasman takımı atak oynayıp farkı azaltmak istesede Firuzköy defansı yerinde müdafa yaparak rakibine gol şansı vermedi. Mücadele Kırmızı Beyazlıların 3-0 galibiyeti ile sona erdi. Bu galibiyetle 31 puana yükselen Firuzköyspor bir üst lig bileti alan takım oldu.

as3
Attığı gollerle takımını bir üst lige  çıkmasında büyük pay sahibi olan ve bugünde attığı iki gol ile maçın yıldızı olan Erdal Gereken " 1.Amatör lige çıktığımız için çok mutluyum tüm takım arakadaşlarımı kutluyorum camiamıza hayırlı olsun, bizlere bu sevinci yaşamamızda en büyük pay sahibi olan değerli hocamız Ercan Kayacık'a sonsuz teşekkür ediyorum " dedi.

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.