Cumartesi, Haziran 21, 2014

Fatih Vatanspor fırsatı kaçırdı

İstanbul U19/2.Ligi 14.Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren önemli maçta Fatih Vatanspor, Albayrak Stadında Mecidiyeköy Tayfunspor'u misafir etti. Ev sahibi ekip öne geçtiği mücadelenin sonlarına doğru yediği gollerle rakibine 3-2 yenilerek büyük avantajı kaybetmiş oldu.

İki takım içinde büyük önem taşıyan karşılaşmaya ev sahibi Fatih Vatanspor hızlı başladı , mutlak kazanmaktan başka çaresi olmayan Fatih temsilcisi üstün oynadığı mücadelenin 28.dakikasında Berat'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Galibiyet golünün ardından temkinli oynayan ev sahibi ekip ilk yarıyı üstünlükle kapadı.

İkinci yarıyada hızlı başlayan Fatih Vatanspor 58.dakikada Cihat'la farkı ikiye çıkardı. Bu golle biraz daha rahatlayan ve bir üst lige çıkma şansını arttıran Fatih Vatanspor, defansında açıklar verince 65.dakikada kalesinde golü gördü, Mecidiyeköy Tayfunspor'lu Şahin attığı gol ile farkı bire indirdi 2-1. Bu golle iyice umutlanan Şişli Temsilcisi 75.dakikada Mazlum'un ayağından bulduğu gol ile maçta dengeyi sağladı 2-2. 82.dakikada Fatih Vatanspor oyuncusunun ceza sahası içindeki düşürülmesine penaltı bekleyen yedek kulübesinin itirazlarına karşılık maçın hakemi kulübedeki Teknik Sorumlu Serkan Bülbül'ü saha dışına yolladı. Maçın sonlarına doğru Mecidiyeköy Tayfunspor Nazif'in ayağından bulduğu gol ile deplasmanda 3-2 öne geçti. Bu galibiyetle Siyah Beyazlı Tayfunspor bir üst lige çıkmayı garantiledi.

HABER-FOTOĞRAF: ALİ RIZA SUBAŞI

[gallery link="file" ids="132547,132546,132545"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.