Pazartesi, Haziran 16, 2014

Düşmez'den teşekkür mesajı

Bugün Maslak TİM Show Center’da yapılan ve büyük farkla yeniden İASKF Başkanı seçilen Ali Düşmez, amatör camiaya teşekkür etti.

Düşmez mesajında: ''16.06.2014 Pazartesi günü yapılan  15. İASKF Genel Kurulunda, tekrar Genel Başkan seçilerek siz değerli amatör camiamıza hizmete devam etmeye layık gören tüm delege ve spor kulübü Başkanlarına Sahsım ve İASKF Yönetim Kurulu adına teşekkürü bir borç bilir, saygı ve sevgilerimi sunarım'' dedi.

13 yorum:

Tansu Acabey dedi ki...

Ali Düşmez başkanımızı ve ekibini kutluyorum.
Ben en çok yorum yapan gün sayan yorumlara son 3 gün 2 gün diyen arkadaşları merak ediyorum.Artık son 1095 gün :))

Sporsever dedi ki...

Ne oldu ali düşmezi deviricekler şoktalarmı insanlar amatör camia görüyor çalışanı emek vereni işte yakışır ali başkan :)))

Ahmet ÖZTÜRK dedi ki...

hayırlı olsun yapacak bişi yok.....ilgisizlik,ahbap çavuş ilişkileri,kayırmacılık devam demekki.......hiç bir şey beklemiyordum bu seçimden,3 yıl daha hiç bir şey beklemeye gerek yok....amatör camia gene ızdırap içinde olacak tır..........

Aziz deniz dedi ki...

Kaosa devam, adam kollamaya devam, bazı takımlara ayrıcalık devam, Yemen ekşioğlunu ile devam ))), amatör futbol dibe vurmaya devam, daha cok yazılır ama sanırım özeti ah istanbulumun gençleri üzgünüm sizin adınıza çünkü ne yazıkki size güzel günler çok çok uzak bu anlayış sadece sizi kullanır atar

Adil dedi ki...

Tansu hocam esasında şöyle demeliydiniz.))) artık selimeyede ki görevimdeki son 1095 günüm )))). Allah'a emanet ol )) değerli hocam .

Sarıyerli dedi ki...

Ali düşmez İstanbulda amatör futbol için büyük kazançtır. Yerini doldurabilecek kapasitede kimse olmadığından büyük farkla yeniden kazandı. Hayırlı uğurlu olsun tebrikler başkan.

Ahmet ÖZTÜRK dedi ki...

TANSU BEY...DÜN ÇOK Bİ GELECEK KAYGISI İÇİNDE GÖRDÜM SİZİ,AYNI KAYGI KOLTUĞUNUN ALTINDA GEZDİĞİN EKŞİOĞLUNDADA VARDI. BAYAĞI Bİ RAHATLAMIŞSINIZDIR ARTIK, NEDE OLSA 3 YIL DAHA KOLLANMAK GARANTİ

Ahmet ÖZTÜRK dedi ki...

adil bey..sizde şöyle demeliydiniz...........yemen ekşioğluna emanet ol hocamm)))

Tansu Açabey dedi ki...

Seçim seçim diyordunuz seçim ile kazanan tarafa da saygı duymuyorsunuz :))
Sevgili Adil Selimiye deki görevimle İASKF seçiminin ne alakası var anlayamadım.
Yemen Ekşioğluna emanet demişsiniz ya siz kime emanetsiniz :))
Ahmet Öztürk bey bende Yemen bey de dün çok rahattık.Seçimlerde kazanacağımızdan emindik.İnsanlar kime inanacaklarını biliyor.İl Başkanlığı seçimi de istersiniz siz :))
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış...

Ahmet ÖZTÜRK dedi ki...

ali düşmez tekrar kazandı,seçimin kaybedenleri arasında yemen ekşioğlunun olduğunu sende gördün ama kendine yediremediğin için görmezden geliyosun. cevap hakkı istediğinde aldığı tepkiyi gördünmü yemen beyin? işte bu tepki sonununuzun başlangıcı. farkında değilsiniz ama yemen beydende etrafındaki besleme takımından da 3 adayın taraftarıda nefret ettiğini gösterdi dün...

erdal dedi ki...

hayırlı olsun diyelim ama olumsuz okadar çok şeyler varki ,bu sezon 2. amatör ligde yaşadıgımızı çeksek izletirsek türk futbolu sahada oynanmadıgının delili olur.burdan aydın kankaş ve yemen ekşioglunun artık istanbul futbolundan elini çekmeleri gerekir onların oldugu bir kuruma güvenim yok birsürü arkadaşında benle aynı fikirde olduguna inanıyorum.ali düşmez beyinde bu arkadaşlarla aynı oda içersinde olmamasını temeni ederim.

Tansu Açabey dedi ki...

Ahmet bey kuru bir gürültü oldu haklısınız ama yanılıyorsunuz.Eğer gerçekten öyle olsaydı diğer iki adayın seçim vaatlerinin en başında İl Temsilciliği seçimi vardı.Demekki Yemen Ekşioğluna dokunmak seçim yaptırcaz vaatleri para etmedi.Bu seçim de sizler sadece Ali Düşmeze değil Yemen Ekşioğlunu da karşınıza aldınız ve bence seçimde çok büyük oy farkı di ondan oldu.Listelerden biri Listesi dışında 60-70 oy alırken diğer aday listesi kadar dahil oy alamadı.Listesinde olan kişiler dahi oy vermedi.Siz benim Selimiyedeki günlerimi bir kenara koyun,Yemen Ekşioğlu seçimini bir kenara koyun da listelerinizde olup sizlere kimler oy vermedi onları bulun ...

ilginc dedi ki...

Yemen beyi anlamiyorum makamindan merdivenlere yuvarlanan bircok stadda küfür yiyen bir zat.tansu acabeyin de agirligi var ;)))

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.