Cuma, Haziran 27, 2014

Derinceli kızlar durdurulamıyor

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası gruplarında üçüncü maçını oynayan Derince Belediyespor, Alemdağ Stadında Küçükçekmece temsilcisi Akdeniz Nurçelikspor'u 9-0 yenerek 3.maçınıda farklı kazanmayı bildi.

Sinan Karakaş, Hüseyin Ahmet Alkan ve Bengü Kayalak hakem triosunun mükemmel yönettiği maça hızlı başlayan Derince Belediyespor ilk atağında Ebru ile golü bularak maça 1-0 önde başladı. Zayıf rakibi karşısında oldukça etkili oynayan Kocaeli temsilcisi Sümeyra, İrem(2), Fatima, Ebru, Zeynep ve Rabia'nın golleri ile ilk yarıyı 8-0 önde kapadı.

İkinci yarıya skor üstünlüğünü elinde bulunduran Derince Belediyespor tüm oyuncu değişiklik haklarını kullanarak maçı rölanti oynamaya başladı. Kaptan Sedanur ile bir gol bulup ve birde penaltı kaçıran sarı lacivertliler, maçı 9-0 kazanarak yenilgisiz liderliğini sürdürdüler.

3.maçınıda kazanıp 9 puanla grupta lider durumda bulunan Derince Belediyespor yarın Dudullu Stadında Dudulluspor ile karşılaşacak, Dudullu deplasmanındanda 3 puan alması halinde grup şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanacak.

Alemdaroğlu : "Türkiye Şampiyonu olacağız"
Maç sonu görüşlerini aldığımız Derince Belediyespor'un Başarılı Teknik Sorumlusu Hasan Alemdaroğlu ve Antrenörü Merve Su yaptıkları ortak açıklamada " Üçüncü maçınıda farklı kazanan takımımı canı gönülden kutluyoruz, bu takımın yenilgisiz bu gruptan çıkıp Türkiye Şampiyonu olacağına inancımız ve güvencimiz tamdır, başarılı bir sezon geçiriyoruz, çalışmalarımızı tamamen Türkiye Şampiyonu olmak üzere hedefledik. Derincespor
ailesi olarak zor günler geçiriyoruz, ancak A Takım ve Alt yapı olarak başarılı bir sezon geçiriyoruz. Bu dönemde desteğini bizden esirgemeyen ve her zaman yanımızda olup takımımızı destekleyen Kulüp Başkanimiz Sayın Şahin Çavuşoğlu'na teşekkür ediyoruz. Son olarak takımımız Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonu olmasını çok istiyoruz, bu şampiyonluk hem hakkımızda felaket senaryoları yazanlara cevap olucak, hemde bizim için çok değerli olan Başkanımıza armağanımız olacak" dediler.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" ids="133261,133260,133259,133262,133263,133264,133265"]

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.