Çarşamba, Haziran 18, 2014

Denizcilik İşletmeleri yemek ile noktaladı

İstanbul 2.Amatör Liginde bu sezon Beykoz İlçesini temsil eden takımlardan olan Denizcilik İşletmeleri Spor Kulübü, sezonun tamamlanmasını özel bir etkinlik ile kutladı.

Beykoz Belediyesi Gümüşsuyu Sosyal Tesisleri Beytaş'daki yemekli programa Kulüp Başkanı olan Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir'de katılırken, futbolcularına kulüplerini ligde en iyi şekilde temsil ettiklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Bu arada Takımın Teknik Patronu Kamil Çolak ile Başkan Asım Özdemir kulüplerinin medyadaki tanıtımına katkı sunan Dost Beykoz Spor Müdürü  Talip Ercan'a bir plaket taktim etti. Programda futbolcuların yanı sıra Beykoz Kulüpler Birliği Yöneticilerinden Mustafa Kaya’da hazır bulundu.
Oldukça neşeli bir ortamda ve bol futbol dolu sohbetler altında geçen yemekte konuşma yapan Takımın Antrenörü Kamil Çolak, müthiş bir arkadaşlık ortamının Denizcilik İşletmeleri takımı bünyesinde yaşanmasına katkı sunan tüm arkadaşlarına teşekürlerini ilettiğinin mesajını verirken, "Biz sezon başında lige katılma düşüncemizi Başkanımız Asım Özdemir'e ilettik. Ondan onay aldıktan sonra arkadaşlarımız ile bir değerlendirme aptık ve işe koyulduk. Takımda ekip ruhunun, arkadaşlık ortamının sağlam temellere atılması için her bir futbolcunun takımda yer alan en az 3 futbolcuyu yakından tanıyıp bilmesini şart koştuk. Neticede ortaya gayet kaliteli bir takım çıktı. Çok güzel maçlarımız oldu, şansızlıklar nedeni ile kaybettiğimiz maçlar oldu, ancak hiçbir zaman centilmenliğimizden, fair-play ruhundan ödün vermedik. Bunu maç yaptığımız hemen, hemen tüm takımlar da bizlere teşekkür ederek yansıttı. Böylesine bir ortama katkı sunmaktan dolayı da büyük onur ve heyecan hissetim" şeklinde konuştu.

Denizcilik İşletmeleri Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Beykoz Kulüpler Birliğinin de başkanı konumunda olan Asım Özdemir'de yaptığı konuşmada, "Denizcilik İşletmeleri mazisi olan bir kulüp. Ben de bu işletmede yıllarca görev yaptım. Bir dönem takımımız profesyonel liglerde de yer aldı.  Zamanla kulüp değişime gidince, biz de kulüp merkezini Beykoz'a taşıyıp, diğer kulüplere nasıl katkı sunarız, fayda sağlarız niyeti ile alt yaş grubu ile liglere katılmaya başladık. Kamil Hocamız ve arkadaşları takımı 2.Amatör lige almamızı rica edince açıkçası bir an tereddüt yaşasam da sonunda birçoğunu yakınen tanıdığım bu futbolcu kardeşlerime yetkiyi verip ligler dahil ettik. Bunu yapmakla ne derece doğru karar verdiğimizi bugün gelinen noktada anlamak mümkün. Yaptığınız mücadele , gençlere örenk olma haliniz İstanbul Amatör Futbol camiasında bile ses getirdi. Bu sebeple teşekkürlerimi iletmek isterim" diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

[gallery link="file" ids="132104,132103,132102,132098,132099,132100,132101,132097,132105"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.