Pazartesi, Haziran 23, 2014

Çatalca yönetimden ses çıkmıyor...

Çatalca sahası yanındaki il spor müdürlüğüne ait olan alanda yapılan Çatalca halı sahası ile ilgili muamma devam ediyor. İl spor müdürlüğünün kulüp adına ihale ettiği ve sözleşmede halı sahayı kiralanamaz, devredilemez ve satılamaz ibarelerinin yer almasına rağmen halı sahayı bir şahsın yapmasının ardından ne il spor müdürlüğü konuya el attı, ne de Çatalcaspor kulübü yönetim kurulundan bu konu hakkında bir açıklama gelmedi.

Çatalcaspor’a gelir getiremesi amacı ile geçtiğimiz sene ihale ulusü kiralanan ve 20x40 yapımına izin verilen halı saha tesisleri ile ilgili hala ses çıkmıyor. Sarı kırmızılı ekibin yönetimi tarafından ihale ile alındıktan sonra kulüp adına halı sahayı bir şahsa verdiği sözleşmedeki satılamaz, devredilemez ve kiralanamaz ibarelerine rağmen halı sahayı tamamladılar. Şahsın yaptığı halı sahanın kimin olduğu konusunda bir açıklama yapılmazken, il spor müdürlüğü de bu konuda bir çalışma yapmadığı gözden kaçmadı.

 

IMG_0672 1

İhaleye uyulmadı iddiası
Çatalcaspor’un aldığı halı saha ihalesininden sonra sözleşmede yer alan maddelere uyulmadığı satılamaz, kiralanamaz ve devredilemez ibarelerine rağmen sarı kırmızılı ekibin yönetim kurulu bu yeri bir şahsa yaptırarak İl spor müdürlüğü ile arasındaki sözleşemye uygun davranmadığı iddia ediliyor.

Karar defterine karar alındığı idddiası
Çatalcaspor yönetim kurulunun il Spor müdürlüğünden aldığı bu yerle ilgili şahsa kiralamak üzere , kulübün karar defterine bir karar aldığı ve yönetim kurulu tarafından bu kararın imzalandığı iddia ediliyor. Sözleşmedeki maddeleri hiçe saylarak böyle bir çalışma yapan Çatalcaspor yönetiminin aldığı bu karar yasal olup olmadığı merak ediliyor.

Ruhsatı yok iddiası
Öte yandan yapılan halı saha tesisleri ile ilgili ruhsat alınmadığı iddiası da dilden dile dolaşıyor. Sadece halı saha olarak değil, tesisde cafe’nin de yapıldığı bu yerle de ilgili ruhsat başvurusunun olmadığı iddia edildi.

 

 HABER: HAKAN SONGUR

 

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...