Cuma, Haziran 27, 2014

Beyköy Belediyespor'da görev dağılımı yapıldı

Düzce'yi Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Beyköy Belediyespor'da yeni oluşan yönetim kurulu bugün yapmış olduğu toplantıda görev dağılımını yaptı.
Geçen sezon bir türlü istenileni lige yansıtamayan ve ligde istediği yerde yer alamayan temsilcimiz, yeni sezona Düzce'de ilk olarak Düzce Sportif'den haberini yayımlamış olduğumuz haberde ki gibi Mustafa Yıldırım ile anlaştı. Bugünkü toplantıda da teknik direktör Mustafa Yıldırım hazır bulundu. İşi resmiyete dökmek için ise hafta sonunu bekleniyor.
Yeni sezonda Beyköy Belediyespor'un teknik patronluğunu yapacak olan Mustafa Yıldırım, yeni sezon için çok heyecanlı olduğu vurgulayarak konuşmasında ; " Şu anda söylenecek bir şey yok. Henüz bir oluşum aşamasına gelemedik ama sahada koşan, savaşan ve rakibi bunaltan bir Beyköyspor yaratmak istiyoruz. Bunun için de hafta sonu imzadan sonra işleri daha da hızlandıracağız. Çünkü Türkiye Kupası müsabakaları için lige erken başlayacağız. Elimizi ne kadar çabuk tutarsak sezona o kadar iyi hazırlanmış oluruz. Elimizde 100'e yakın oyuncu portföyümüz var. Yarın iç transferde perşembe günü ise dış transferde çalışmalarımız başlayacak. Benim daha fazla bir şey söylemem doğru değil.Henüz imzayı atmadık. Bütün gelişmeleri basın sözcüsü olan arkadaşımız Musa Küçük sizlerle paylaşacaktır." dedi.
Yapılan toplantıdan yeni sezonda Beyköy Belediyespor'u temsil edecek olan yeni yönetim kuruluda belirlendi. Bu toplantıdan çıkan sonuçlara göre Beyköy Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Kılıç, Başkan Yardımcısı Hüseyin Küçük ve Mehmet Keskin , Basın Sözcüsü ise Musa Küçük oldu. Bu sonuçla gazetemize konuşan Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin; " Yeni sezonda fazla yukarıdan uçmadan mütevazi bir kadro ve yerli bizlerin çocukları ile mücadele edeceğiz. Bugün yeni yönetim kurlumuzu oluşturduk. Hafta sonu ise sizlerinde bildiği gibi Mustafa hocamız ile sözleşme imzalayacağız. Hızlı bir şekilde de transferi noktalayıp çalışmalarımıza başlamak istiyoruz. Temmuz ayında oynayacağımız önümüzde bir kupa mesaisi var. Geçen seneki şanssızlığımızı yenmek istiyor ve bu sezon geçen sezona oranla farklı bir Beyköy Belediyespor yaratmak istiyoruz.  Yeni sezonda önceki senelerde olduğu gibi üst sıraları zorlayan bir takım yaratarak lige hava vermek istiyoruz." dedi.
Beyköy Belediyespor'un yeni Basın Sözcüsü olan Musa Küçük ise ; " Yeni yönetimimiz tüm camiamıza hayırlı olsun. Yeni sezonda fark yaratan bir Beyköy Belediyespor göreceksiniz. Bunun için ise hafta sonu yapacağımız ve Mustafa hocamıza imza attıracağımız anı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bunun için sizleri davet ediyoruz. " dedi.
HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.