Çarşamba, Haziran 25, 2014

Beşiktaş Kulüpleri yat gezisi ile sezona veda etti

Beşiktaş İlçesi Amatör futbol kulüpleri, Beşiktaş Belediye Başakanı Murat Hazinedar'ın düzenlediği Boğaz gezisiyle sezonun yorgunluğunu attılar. Gezide Beşiktaş İlçesindeki şampiyon olan kulüplere kupa ve madalyaları verildi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın ev sahipliği yaptığı yat gezisine katılım oldukça yüksekti, Yat gezisine İl Spor Müdürü İlhami Koç, Bosna Hersek Tuzla Belediye Başkanı Jasmin İmamoviç, Beşiktaş İlçe Spor Müdür Lokman Arıcıoğlu, İASKF Başkanı Ali Düşmez ve yönetimi,  eski Beşiktaş'lı futbolcu Kovaçeviç(Mirsad Güneş),   Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir, Beşiktaş Kulüpler Birliği Başkanı Suat Üzümcü, Beşiktaş ilçesi futbol kulüplerinin başkanları, yöneticileri, futbolcuları ve aileleri katıldılar.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar yaptığı açılış konuşmasına, Spora ve özellikle amatör futbola her zaman destek olacaklarının sözünü vererek başladı. Hazinedar konuşmasında " Tüm amatör kulüplere maddi manevi yardım yapılacağını bunuda meclisten geçirilerek her kategoride şampiyon olanlara ayrı ayrı maddi destek verileceğinin sözünü verdi. Spor'un içinden geldiğini hatırlatarak Beşiktaş ilçesindeki Çilekli Stadının Amatör Kulüplere yetmediğini, yeni bir stad için kolları sıvadıklarını anlattı. Bu konuda İl Spor Müdürü İlhami Koç'la birlikte çalışmalara başladık" dedi.

Şampiyonlara Kupa ve Madalyaları verildi
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İlçesindeki çeşitli gruplarda şampiyon olan Boğaziçispor, Dikilitaş, Gerçek Kuzey, Etiler ve Muradiye takımlarına  İASKF Başkanı Ali Düşmez'le beraber Kupa, Madalyaları ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Tüm misafirlerin ve Beşiktaş İlçesi Amatör takımlarının çok mutlu olduğu yat gezisi yenilen yemek ve yapılan boğaz turu ile son buldu.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" columns="4" ids="133089,133088,133087,133086,133082,133083,133084,133085,133081,133080,133079,133078"]

 

4 yorum:

boğazda yat gezileri dedi ki...

Sezonun yorgunluğunu üzerlerinden atabilmesi için boğaz turu yapılması iyi olmuş. Tüm semt kulüplerine gelecek sezonda başarılar diliyorum.

suatüzümcü dedi ki...

ÖNCELIKLE SAYIN BELESDIYE BASKANIMIZ MURAT HAZINEDARA SAYIN TFF YONETIM KURLU ÜYESİ TASKK İASKF GENEL BASKANI ALİ DÜŞMEZ VE YONETIM KURLU UYELEERINE İSTANBUL GENCLIK SPOR İL MUDURU SAYIN HALIL IBRAHİM KOÇ VE BESIKTAS İLÇE SPOR MUDURU SAYIN LOKMAN ARICIOĞLUNA VE KAGITHANE KULUBLER BIRLIGI BASKANI SAYIN HASAN CEVAHIR BEYKOZ KULUBLER BIRLIGI BASKANIASIM OZDEMIR ÜSKÜDAR KULUBLER BIRLIGI BASKANI MUSTAFA GURLUYE VE MALTEPE KULUBLER BIRLIGI BASKANI HUSEYIN KOCA YA KATILDIKLARI İLÇENIM BUTUN AMATOR SPOR KULUBLERI ADINA SONSUZ TESEKUEDRIM**SUAT ÜZÜMCÜ BESIKTAS KULUBLER BIRLIGI BASKANI

Boğazda tekne kiralama dedi ki...

Beşiktaş kulübünün boğaz turu gezisine bizde katılmıştık. Harika olmuştu tüm istanbul takımları da bunu yapmalı bence.

Deryat Kiralama dedi ki...

Böyle geziler dahada artırılmalı.Çok iyi oluyor

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...