Pazartesi, Haziran 30, 2014

Alibeyspor, Silivri'nin pilot takımı oldu

TFF 3.Lig’de mücadele eden Silivrispor yeni sezon öncesinde ilçenin en köklü ikinci takımı Alibeyspor ile pilot takım olma konusunda tüm şartlarda anlaşma sağladı.



Resim 014

Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun ve yönetim kurulu üyelerine kulüp idari binasında ziyaret etti. Gerçekleşen olağan kongrenin ardından ilk hayırlı olsun ziyaretinde Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta; “Yeni yönetimi tebrik ederiz. İyi bir sezon geçirmelerini en içten duygularımızla istiyoruz. Çekilen grupların ardından ilçemiz ve Silivrispor için hayırlı olur kanaatindeyim” dedi.

 

Tonta: Gençleri istiyoruz
Alibeyspor’un ziyareti sırasında yeni sezon için pilot takım konusu da masaya yatırıldı. Süper Amatör Kümede hedefi olan bir takım kurmak istediklerini belirten Alibeyspor Başkanı Ali Tonta; “Silivrispor’un da desteği ile bu sezon sırtımızın yere gelmeyeceğine inanıyoruz. Biz Silivrispor’un pilot takımı olmak ve genç yetenekleri kadromuzda barındırarak Silivrispor’un geleceği için çalışmalar yapmak istiyoruz” dedi.

Resim 010

Teklife sıcak bakıldı
Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun ve yönetim kurulu üyeleri Alibeyspor’dan gelen pilot takım teklifine sıcak bakarak; “Alibeyspor ilçemizin en köklü kulüplerindendir. Bu zamana kadar gerek liglerinde gerekse de altyapılarında göstermiş olduğu başarılar ortadadır. Böyle bir teklif bizleri sevindirmiştir. Hocalarımız ile görüşerek gelecek vaat eden oyuncularımızın bir sezonluk Alibeyspor’da forma giymesini isteriz” dedi.

 

HABER: ENGİN AKIN

1 yorum:

Erkan dedi ki...

.İki güzide kulübümüzün aynı çatı altında birleşmesi çok olumlu bir adım .Hayırlı olsun

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...