Pazar, Mayıs 25, 2014

Zorlu mücadeleyi Sancaktepe Bld kazandı

İstanbul U13 Ligi 44.Grubta şampiyonluk iddiası bulunmayan Sancaktepe Belediyespor ile Tepecikspor A.Ş. Sarıgazi Stadında karşı karşıya geldiler. Yedi golün atıldığı zevkli mücadeleyi ev sahibi Sancaktepe Belediyespor 4-3 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Onur Mert'in mükemmel bir yönetim gösterdiği mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Sancaktepe Belediyespor, mücadeleyi Tepecikspor yarı alanına yığarak net pozisyonlar yakaladı. Alperen'in 2 şutunun direkten dönmesi ve Alihan yakın pozisyonda topu auta atması ev sahibi ekip adına şanssızlıktı. İlk yarıda gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıya iki takımda etkili başladı, 35.dakikada Kırmızı Beyazlı ev sahibi ekip frikik atışı kazandı, topun başına geçen günün başarılı isimlerinden Esat topu mükemmel bir vuruşla ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra dahada etkili olan Sancaktepe Belediyespor Semih ve Alperen ile iki gol daha bularak skoru biranda 3-0 yaptı. 50.dakikada Tepecikspor'dan Mustafa kornerden gelen topa iyi yükselerek skoru 3-1 yapan golü kaydetti. Bu golün hemen ardından kazanılan frikik atışını ev sahibi ekipten ilk golün sahibi Esat, filelere yollayarak durumu 4-1 yaptı. Mücadeleyi bırakmayan deplasman takımı Tepecikspor, Ömer ve Eren'in golleri skoru bire indirdi, kalan sürede başka gol olmayınca ev sahibi ekip maçı 4-3 kazanmış oldu.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK

KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" ids="128331,128332,128333,128334,128335"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...