Cuma, Mayıs 30, 2014

Zabıtaspor’da tek hedef galibiyet!

İstanbul 2. Amatör Lig 12. Grup’ta başarılı bir sezon geçiren Zabıtaspor hafta sonu karşılaşacağı Göktürkspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Özellikle ligin ikinci yarısında aldığı seri galibiyetlerle 1. Amatör Lig’e göz kırpan mavi-beyazlı ekip son 3 maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

 

Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Göktürkspor maçına çift idmanla hazırlanan Zabıtaspor’da moraller yerinde. Kadrosunda tecrübeli futbolcu ve aynı zamanda İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş’ın yanı sıra amatör camiasının tanıdığı birçok kaliteli oyuncu bulunan mavi-beyazlılar Göktürkspor maçı öncesi yapılan idmanlarda oldukça neşeli ve istekli gözüktü.

Göktürkspor maçı öncesi sakatlıkları bulunan ve oynamaları maç saatinde kesinlik kazanacak olan Mehmet Ekiz, Murat Güneş (Timsah) ve Cihan Tomakin’in tedavileri sürüyor. Amatör futbol dünyasının Yılmaz Vural’ı olarak bilinen Ahmet Hoca bu futbolcuların en azından 45 dakika oynayabilmeleri için sağlık ekibine talimat verdi. Tecrübeli teknik direktör eşliğinde çalışmalarını sürdüren Zabıtaspor’da idmanlardaki performansı ile göz dolduran Osman Savaş da formda olduğunu gösterdi.

Ligde 28 puanla 4. Sırada yer alan Zabıtaspor, 1 Haziran Pazar günü Göktürk Sahası’nda 32 puanlı Göktürkspor ile karşılaşacak. Mavi-beyazlı ekip sonraki hafta ise sahasında 31 puanlı Aslantepe Gençlik’i ağırlayacak. Üst üste final maçlarına çıkacak olan Zabıtaspor’da tek düşünce, iki maçı da kazanıp 1. Amatör Lig’e yükselmek.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...