Salı, Mayıs 27, 2014

Vefa, Yıldırım ile anlaştı

Bölgesel Amatör Lig'den Süper Amatör Lig'e gerileyen Vefa, yeni sezonda takımı emanet edeceği Teknik Direktör ile bugün resmen anlaştı.

 

Süper Amatör Lig'den yeniden BAL'a yükselmek için kolları sıvayan Vefa, Teknik Direktör olarak Muharrem Yıldırım ile anlaştı. Daha önce de bu kulüpte görev yapan Yıldırım'ın bu kez Teknik Direktör olarak takımın başında olacak.

Futbola Sarıyer alt yapısında başlayıp burada A takıma kadar yükselen Muharrem Yıldırım sırasıyla Kırklareli, Nişantaşı, Beylerbeyi, Tavşanlı Linyit, Eyüpspor ve Ayazağaspor’da profesyonel futbol oynadı. Antrenörlük yaşamına Ayazağaspor’da 2004-2005 sezonunda Behçet Argun’un yanında başlayan daha sonra takımın başına geçen Yıldırım, Ayazağaspor’la 4 kez 3. Lig terfi maçlarına katıldı, iki kez final gördü. 2011-2012 sezonunda Feriköyspor’u Bölgesel Amatör Lig’de çalıştıran başarılı hoca 2012 yılında ise 3.Lig’de Şeref Mesut Özşan ile birlikte Anadolu Üsküdar’ı çalıştırdı ve 2 sezon öncede Vefa'da yine Şeref Mesut Özşan ile görevi noktaladılar. Muharrem Yıldırım, geçtiğimiz sezonda Kuştepespor'da görev almıştı.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR
FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

1 yorum:

fuat yıldırım dedi ki...

geçmiş olsun vefaya...

Şirintepespor'dan güzel başlangıç

Türkiye U18 Şampiyonası Kırklareli grup merkezinde yer alan İstanbul Şirintepespor, Gebze Beylikbağıspor'u 3-0 yenerek organizasyona güz...