Salı, Mayıs 20, 2014

Vedat Dönmez: Öncelik altyapı

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Ömerli Köyü Kulüp Başkanı Vedat Dönmez, yeni sezon öncesi yapılanmanın erken olduğunu önceliğin altyapılar olduğunu vurguladı.
Şu anda devam eden U19 Takımı ile ilgilendiklerini A Takım ile ilgili çalışmalar için teknik heyetin raporunu beklediklerini söyleyen Başkan Dönmez, lider durumda olan U-19 Takımlarının başarılı neticelerini konuşmak gerektiğini söyledi. Altyapı olarak Bölgede en istikrarlı takımın Beylikdüzü İlçesinin takımı olan Gürpınarspor olduğunu söyleyen Başkan Dönmez, Ömerlispor olarak kendilerinin de altyapıya gerekli önemi vereceklerini söyledi.

 

Avcılar Cihangirspor ile final oynayacağız
U19 Gençler liginde liderliklerini rakipleri Avcılar Cihangirspor ile birlikte at başı sürdürdüklerini söyleyen Başkan Vedat Dönmez, grupta Avcılar Cihangir ile hafta sona final niteliği taşıyan bir maça çıkacaklarını söyledi. Dönmez, bu maçı kazananın gruptan direkt olarak çakacağını söyledi,. Başkan Dönmez, konuşmasına şeyle devam etti, “ Önceliğimiz Altyapıdaki gençlerin tamamına takımlarda yer vermek olacaktır. U-19 Takımında forma giyen A Takım oyuncularından sadece iki oyuncumuz var. Bunlardan biri 1’i ilk 11 de yer alıyor diğeri sonradan oyuna dahil oluyor. Yeni sezonda A Takıma iki oyuncu dışında en az dört ve ya beş oyuncuyu kazandıracağız. Bunları ligde oynatmak için gerekli hazırlıklarını yapmaları için çalışmalarımızı en iyi şekilde yapacağız. Şu anda ligde lider durumdayız fakat asıl maçımız haftaya Avcılar Cihangirspor ile olacak. Bu maç bizim için şampiyonluk maçı olacak. İki yıl ara verdiğimiz Birinci Amatör U-19 Gençler ligine geri dönüş için gün saymaya başladık. İyi bir kadromuz var ve bu kadroyu uzun yıllar muhafaza edip gelecekte Ömerlispor’un A Takımını oluşturacak seviyede oyuncuların çokluğu bizlere büyük güç verecek. U-17 Takımında da iyi oyuncularımız var. O grupta oynayan oyuncuların birçoğunu da A Takım için düşünüyoruz fakat eksiklerini gidererek lige daha hazır hale gelmelerini sağlayacağız. A Takımla ilgili arayışlarımıza yavaş yavaş başlıyoruz. Teknik heyetten alacağımız rapor doğrultusunda gidecek ve kalacak isimler belirlenecek. Yeni sezonunun planlamasını da bu anlamda yapmış olacağız. Zaten yönetim olarak kafamızdaki oyuncu sayısı belli, onun dışına çıkmamaya gayret ve çaba göstereceğiz” dedi. Başkan Vedat Dönmez, A Takımla ilgili geniş kapsamlı bir toplantı yapacaklarını, bu konu hakkında detaylı bilgilendirmeyi toplantılar sonrasında yapacaklarını ifade itti.

 

HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.