Salı, Mayıs 27, 2014

Üsküdar Kulüpler Birliği kararını açıkladı

Sitemize bir açıklama yapan Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Gürlü, 16 Haziran’daki İstanbul ASKF seçimlerinde Ali Düşmez’e destek vereceklerini söyledi.



Üsküdar Kulüpler Birliğinin 24 Mayıs 2014 Cumartesi günü organize ettiği kahvaltıda İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez ve ekibini ağırlayan Üsküdarlılar, kararını açıkladılar.

 

Ekşioğlu da katıldı
İBB Fethipaşa Korusundaki toplantıya Üsküdar’da bulunan 24 Kulüpten 21’i katılırken, 3 Kulüp mazeret bildirerek katılmadılar.  Ayrıca, geçtiğimiz seçimde Malatya’dan delege olması nedeniyle eleştirilen ancak bu seçimde Üsküdar’daki bir Kulübün Delegesi olan ve hiçbir listede yer almayacağını ifade etmesine rağmen, Ali Düşmez’e tam destek verdiği bilinen TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun da hasta olmasına rağmen bu toplantıya katılması dikkatlerden kaçmadı.

 

Gürlü açıkladı
20 yıldır Valide Tayfunspor Başkanlığını yapan ve Kurucusu olduğu Üsküdar Kulüpler Birliğine 5 yıldır da Başkanlık yapan Mustafa Gürlü Sitemize yaptığı açıklamada, "Diğer 2 adaydan da randevu talebi geldi, biz ne kadar taraf olsak da diğer 2 adayın da düşüncelerini ve projelerini dinlemeyi tercih ediyoruz. Bu bir demokrasi gereğidir. Kendilerini ilerleyen günlerde Üsküdar’da konuk edeceğiz. Tüm adaylara bu yarışta başarılar diliyoruz fakat biz ilçemizdeki bütün Kulüp Başkanları ile görüştük, aldığımız ortak karar gereği Üsküdar Kulüpler Birliği olarak Ali Düşmez ve ekibini destekliyoruz" dedi.

 

"Listede yer almam önemli değil"
Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Gürlü, kendisine "seçimde Ali Düşmez’in listesinde yer alacağınız iddia ediliyor, bu konuda neler söyleyeceksiniz?" şeklindeki sorumuza ise, "bu konu için konuşmak erken, biz görev adamıyız. Ben olurum ya da bir başka Kulüp Başkanım olur hiç fark etmez. Mühim olan verilen görevi en doğru şekilde yapabilmektir." diye cevap verdi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR
Fotoğraflar http://www.bakhaberinolsun.com/sitesinden temin edilmiştir.

 

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...