Salı, Mayıs 20, 2014

Tepecikspor’da gençlik aşısı

Sezonun son maçında tamamen gençlere şans veren ve bu gençlerin içerisinde fırsatı iyi değerlendiren isimlerin çok olduğunu söyleyen Tepecikspor’da Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, yeni sezonda birçok gence şans vereceklerini, ileride takıma yapılan gençlik aşısının tutacağına inandığını söyledi.

HABER 4 FOTO 2

 

Yeni sezonla ilgili henüz bir planlama yapmadıklarını fakat arayışlara devam ettiklerini söyleyen Eyüboğlu, önceliğin hoca sorununu çözmek, ardından da iç ve dış transfer görüşmelerine başlamak istediklerini söyledi. Takımda kalmasını istedikleri oyuncularla görüşüp daha sonra da dış transferde görüşülen isimleri kulübe çağırıp anlaşma zemini arayacaklarını söyleyen Eyüboğlu, yeni sezonda da Tepecikspor’un üst liglere oynayan bir takımla yola çıkacağını söyledi. Takımda bir çok oyuncunun sözleşmesinin bittiğini söyleyen Eyüboğlu, “Öncelikle hoca soruna çözüm getireceğiz ve ardından transfere yön vereceğiz. Gençlere bu sezon diğer sezonlara oranla daha çok şans vereceğiz. Bununla ilgili gerekle planlamaları yaptık ve yeni sezonda A Takımda sporseverler en az 4 oyuncuyu görme fırsatı bulacaklar. Kaliteli isimlerin çok olduğunu düşündüğümüz gençlerden verim aldıktan sonra bunun arkasının gelmesi için altyapılara verdiğimiz önemi bir kat daha arttırmış olacağız. Öncelik şu an emlimizde bulunan gençlerin takıma katılmalarını sağlamak olacaktır. Yakın zamanda hoca olayını neticelendireceğiz ve hem iç hem de dış transfere de bir anlamda hız vererek önümüze bakacağız” şeklinde konuştu.

HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...