Çarşamba, Mayıs 21, 2014

Sultanbeyli Belediyespor Aydoğan ile devam...

2013-2014 sezonun Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve 3.Lige yükselme şansını Play-Off maçlarında kaybeden Sultanbeyli Belediyespor, Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan ile yeniden anlaştı.



IMG_5001-610x400
Hüseyin Aydoğan kimdir
1968 Kastamonu Şenpazar doğumlu Hüseyin Aydoğan futbola Kanlıcaspor’da başladı. Anadolu Hisarı, Çubukluspor (Deplasmanlı Amatör Lig), İMES, yeniden Anadolu Hisarı (3.Ligde Amatör olarak), Vefa ve Karagümrük’te forma giydi. 32 yaşında futbola son veren Hüseyin Aydoğan, Antrenörlük kariyerine Vefa’da 2004-2005 sezonunda Nuri Ömeroğlu’nun Yardımcısı olarak başladı, Kamuran Gazi’nin sezon başında istifa ettiği 2005-2006 sezonunda tecrübeli Hocanın Yardımcısıydı, final grubu maçlarına giderken takımın başına geçen Adnan Dinçer ile Bozüyük’e final maçında 5-4 kaybedilen maçta yeşil-beyazların ikinci adamıydı.

 

2005-2006 sezonunda Tekirdağ’da, Edremit’e kaybedilen ilk etap finalinde Vefa’nın Teknik Direktörüydü. Bir sezon sonra Ayazağaspor, Galata ve Çekmeköy ile girilen müthiş yarış sonrası elde edilen ikincilik ve Türkiye Şampiyonası maçında Kütahya’da, Beylikdüzü’ne 120.dakikada kaybedilen final maçında yine Vefa’nın Kulübesinde yine Teknik Sorumlu olarak Aydoğan vardı.

IMG_0545
Sultanbeyli Belediyespor’a 2 defa kaybetti
Başarılı Hoca, Teknik Direktörlük kariyerinde Vefa’yı ikinci sezonunda yine finallere taşıdı. Şu anda çalıştırdığı Sultanbeyli Belediyespor’a o dönem hem İstanbul Şampiyonası Finalinde hem de Türkiye Şampiyonası ilk etap finalinde (Düzce’de) kaybedilen maçlarda, Vefaspor Teknik Direktörü ünvanı ile yine Teknik Alan Kulübesinde Hüseyin Aydoğan vardı.

 

Küçükpazar’da rekor kırdı
2009-2010 sezonunda, Fatih temsilcilerinden Küçükpazar’ın başında olduğu yıl İstanbul 1. Amatör Ligde, inanılmaz bir sezon geçirdiler, 106 gol atıp sadece 6 gol yediler ancak kırmızı-beyazlılar o sezon Süper Amatör Lige katılmadı. Sezonun ikinci devresinde futbolcu olarak formasını giydiği ve finalde kaybedilen Yıldırım Bosna maçını bir türlü unutamadığını her fırsatta söylediği ve “Bir şampiyonluk sözüm var” dediği, F. Karagümrük’te Eser Pullu’nun ardından takımın başına geçen Aydoğan ile kırmızı-siyahlılar, 12 puan geriden gelip, finallere yükseldiler ancak Gebze Stadında oynadıkları maçta Bursa temsilcisi Zaferspor’a 1-0 mağlup olup, Profesyonellik beklentilerine karşılık veremediler.

IMG_9304

Karagümrük’ü önce ligde tuttu, sonra Profesyonel lige çıkarttı
2010-2011 sezonunda Ümraniye, Küçükçekmece ve Maltepe’nin Profesyonel 3. Lige yükseldiği sezona Vefaspor’da başlayan Aydoğan, Şirin Berber’in görevden ayrılması sonrası bir kez daha F. Karagümrük’ün başına geçti ve -8 averaj ile aldığı Fatih temsilcisini 5.sıraya çıkarttı. 2012 yılında F. Karagümrük’ü 3.Lige çıkartan Aydoğan, bir sezon sonra Vefa’da görev yaptıktan sonra geçtiğimiz sezon, baraj maçları haftasında başına geçtiği Sultanbeyli Belediyespor’da 26 maçta 17 galibiyet, 5 beraberlik, 4 de mağlubiyet almış ve Arnavutköy Belediyespor’un ardından ikinci olmuştu. 3.Lige yükselmek için bir diğer İstanbul takımı Çatalcaspor ile karşılaşan Sultan’lar sarı-kırmızılı ekibe 2-0 mağlup olarak 3.Lig ümitlerini ertelemek zorunda kalmıştı.

IMG_9590

Taraftarının sevgilisi
Çalıştırdığı tüm takımlarda olduğu gibi Sultanbeyli Belediyespor’da da çok sevilen Aydoğan için mavi-turuncu-beyazlı ekibin taraftarları neredeyse tüm maçlarda "adam gibi adam Hüseyin Aydoğan" tezahüratları ile başarılı Hocalarına destek verdiler.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

 

1 yorum:

cihan dedi ki...

sevgili hocamizin takimda kalmasindan dolayi cok mutluyuz inaniyoruz bu sene basari gelecek Ve 3 Lige cikacaz OLEY OLEY HUSEYİN AYDOGAN ADAM GİBİ ADAM HUSEYİN AYDOGAN

SULTANBEYLİLİLER

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.