Çarşamba, Mayıs 21, 2014

Silivri’den Akpınar geçti

Silivri Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Candemir Yılmam ve ekibi, İASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar ve oluşmakta olan yönetimini Yaren Cafe’de ağırladı. Birlik Başkanı Candemir Yılmam ve ekibiyle birlikte toplantıya katılan takım sayısı 11 oldu.

 

Antrenörler Derneği ile birlikte bu sayının 12’ye yükseldiği toplantıda Akpınar, Silivri Kulüplerine projelerini anlattı. Silivri Kulüplerinin sağlığı açısından gerekli donelerin yerine getirilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyleyen Akpınar, seçilmeleri durumunda verdikleri sözlerin nasıl yerine getirileceğini hep birlikte göreceklerini söyledi. Toplantıda açılış konuşmasını Ev sahibi konumunda bulunan Silivri Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Candemir Yılmam yaptı. Yılmam konuşmasında şu sözlerine yer verdi. “İASKF Adaylarımızın tamamı Silivri İlçemize seçimler öncesinde gelerek projelerini ve kendilerini tanıttılar. Bugünkü konuğumuz Av. Ahmet Akpınar ve ekibi. Bizlere neler yapacaklarını anlatacaklar. Bize ev sahibi olarak adaylarımızı ağırlamak düşer. Bunu da en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyorum. Her üç adayımıza da bu vesileyle çıktıkları yollarda başarılar diliyor, yollarının açık olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Sorunlara çözüm bulmak için buradayız
İASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar, sorunlara çözüm bulmak için burada olduklarını söyledi. Öncelikle projelerini açıklayan Akpınar, “Müjdat Gürsu Stadının faal durumda olmadığını biliyoruz. Bunu hayata geçirmek kulüplerin emrine sunmak için gerekli çalışmaları yapacağız. Kulüplerin gelirlerini arttırmak için arayışlarımızın devam ettiğini sağlıklı bir gelir kapısı bulmak için çaba göstereceğiz. TFF’nin de desteği ile beklentilere gerekli cevabın alınmasını sağlayacağız. Belediyelerin Spora paylarını bir an evvel adaletli bir şekilde dağılım göstermelerini sağlayacağız. Katkı Payı ve Transferlerle iyileştirmeler yapacağız hatılım paylarını ve transfer paralarını kaldıracağız demek istemiyorum fakat kulüplerin ödeyebilecekleri en alt kademeye çekmek için çabamız olacaktır. Şans oyunlarından Kulüplere pay alınması için görüşmeler yapacağız. Sağlıkla ilgili çok önemli projelerimiz var. Onları da en iyi şekilde hayata geçirmek ve kulüplerimizi bu zorluklardan kurtarmak için çaba içerisinde olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Güvenlik problemlerinin ortadan kalkması için Valilik ve Emniyet Müdürlüğü ile görüşmelerimiz olacak. Sponsor firmalarla Ulaşım sorunlarını gidereceğiz. Gruplarda asla adaletsizlik yapmayacağız. Kura çekiminin ardından pasta süsü gibi bir takımı alıp yer değiştirmeyeceğiz. Hakem rakorlarının üç nüsha halinde tutulmasını sağlamaya gayret edeceğiz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile görüşüp sporcuların ücretsiz şehir içinde seyahat etmelerini sağlayacağız” dedi.

Toplantıya şu kulüpler katıldı
Alibeyspor, Kavaklıspor, Çantaspor, Gaüzitepespor, Alipaşaspor, Çeltikspor, Kadıköyspor, Akörenspor, Silivri Mimarsinanspor, Büyük Çavuşluspor, Selimpaşaspor ve Silivri Antrenörler Derneği. Toplantı yaklaşık iki saat sürdü ve bu süre zarfında Kulüplerin sorduğu sorulara Akpınar ve ekibi gönül rahatlığı ile cevap verdi ve toplantının mükemmel bir şekilde neticelenmesini sağladılar.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

 

[gallery link="file" ids="127937,127941,127940,127939,127938,127942,127943,127944,127945"]

1 yorum:

murat dedi ki...

bu seçimde en güzel ekip seymen gençtürkün ekibi ve projeleri inşallah kazanacaklar bizde hz yemenden ve istanbul amatörü için kılını bile kıpırtmayan ali düşmezden kurtulucağız

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.