Cuma, Mayıs 30, 2014

Ömerlispor şampiyonluğa koşuyor

Tarihinin en parlak dönemlerinden birini yaşayan Ömerlispor, İstanbul 2. Amatör 18. Grup'ta emin adımlarla şampiyonluğa koşuyor.



Çekmeköy ilçesinin Ömerli köyünün Sarı-Siyahlı temsilcisi geçen hafta içi belki de sezonun en kritik maçlarından birini Rivaspor'la deplasmanda oynadı. Maçın hafta içi olmasından dolayı eksikleri de bukunan Ömerlispor ilk yarıyı 2-1 yenik kapatmasına karşın ikinci yarıda Fatih, Mahmut, Erdoğan ve Aziz'in golleriyle sahadan 5-2 galip ayrıldı.

Daha sonra Girne Gençlik'i 14-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Sarı-Siyahlılar, bu çarşamba takipçisi Kurfalıspor'a 2-1 yenilse de moral bozmuyor. Ömerlispor şu anda 18. Grup'ta 15 maçta 40 puanla lider. İkinci Kurfalıspor 16 maçta 37 puan toplarken, üçüncü Kartal Yuvası'nın da 15 maçta 35 puanı var.

Mustafa Esin'in talebeleri hafta sonu Üsküdar Çınarspor'a konuk olacaklar.

Tuna'ya teşekkür
Bu arada Ömerlispor Yönetim Kurulu, bu zorlu yarışta kendilerine destek olan İş Adamı Hakan Tuna'ya teşekkür etti. Kulüpten yapılan açıklamada, 'Şampiyonluk yolundaki Kulübümüze maddi manevi her açıdan destek vererek, spora ve sporcuya yaptığı katkılardan dolayı Farmasi firması Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hakan Tuna'ya teşekkür ederiz' denildi.

HABER: EFKAN BUCAK

1 yorum:

mustafaesin dedi ki...

ÖMERLİSPOR,KURFALIYA 2.1 YENİLDİ:KURFALI SAHA AVANTAJINI İYİ KULLANDI.KURFALI SPOR YENİSAHRA STADINDA OYNADIĞI KELKİT MAÇINDAN SONRA SEYİCİSİNİN NEDEN OLDUĞU OLAYLARDAN DOLAYI SAHASI 1 MAÇ KAPATILDI(bak cezalılar listesine tarihiyle yazıyor),CEZA TEBLİĞ EDİLENE KADAR Y.DÜNYA MAÇINI KENDİ SAHASINDA OYNADI,CEZA TEBLİĞ EDİLDİĞİ HAFTA SELAMSIZLA SELİMİYEDE FİKSTÜR GEREĞİ DEPLASMANDA OYNADI.NETİCEDE 28 MAYIS HAFTA İÇİ MAÇINI(ÖMERLİSPORLA) EN AZ 20 ENÇOK 30KM UZAKLIKTAKİ BİR SAHA VEYA STADDA OYNAMASI GEREKİRDİ,O MAÇTA GURUBU ETKİLEYEN BİR MAÇTI(2.3.4,TAKIMLARI).NETİCEDE CEZA TEBLİĞİNİ BEKLEMEDEN VEYA İNCELEMEDEN MAÇ PROĞRAMI YAPAN YETKİLİLERİ UYARDIK AMA NAFİLE.YENİLGİYE KILIF ARAMADIK İLK YARI RAKİP 2.YARI ÖMERLİ OYNADI.HADİ HAYIRLISI SAYGILAR.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...