Pazartesi, Mayıs 26, 2014

"Futbolcumuzu isteyen önce bizimle görüşsün!"

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor’un Başkanı Metin Ebret yaptığı açıklamada, yeni sezon için transfer görüşmelerine yarın başlayacaklarını bildirdi ve "bu sezon BAL’a çıkacağız" dedi.



Geçtiğimiz sezon normal sezonu şampiyon tamamlamasına rağmen, Klasman Grubunda başarılı olamayan ve Bölgesel Amatör Lig hedefini 1 sezon ertelemek zorunda kalan yeşil-siyahlılarda ilk gündem maddesi camianın çok sevdiği Teknik Direktör Ergün Gelen olacak.

 

Yerel Futbol’a konuşan Küçükköyspor’un Başkanı Metin Ebret yeni sezonda kadrolarının iskeletini koruyarak, teknik heyetin görüşleri doğrultusunda transfer çalışmalarına hız vereceklerini söyledi.

 

"Kadromuzu koruyacağız"
Ebret yaptığı açıklamada, Küçükköyspor transfer komitesinin, çalışmalarını ara vermeden yürüttüğünü anlattı. Sezon boyunca belirlenen bazı futbolcuları izlediklerini ve  kendileri ile görüşerek transferi gerçekleştirmeye gayret ettiklerini anlatan Ebret, şöyle konuştu: "Küçükköyspor olarak günü kurtarmak için değil en az 4 yılı kurtaracak kadroya sahip olmalıyız. Bundan hareketle öncelikle yetenekli genç oyuncular üzerinde duruyoruz. Geçtiğimiz sezonda bu genelde böyle oldu ve nispeten başarılı da olduk. Yeni sezon için kadromuzun iskeletini koruyarak teknik heyetimizin görüşleri doğrultusunda transfer çalışmalarına hız vereceğiz. Teknik ekibimizin belirlediği birçok oyuncu var. Zamanı geldiğinde kendileri ile görüşeceğiz. Ancak ilk hedefimiz başarılı Hocamız Ergün Gelen ile anlaşmak olacak. Hocamıza Bölgesel Amatör Ligden 1, Süper Amatör Ligden de 2 Kulübün teklifi olduğunu duyduk. Yine bununla birlikte başta kalecimiz Sercan Çobanoğlu olmak üzere birçok futbolcumuza teklifler yapıldığını duyduk. Hem hocamıza hem de futbolcularımıza talip olan Kulüplerin ilk olarak bizimle muhatap olması gerekir, biz bu prensipte hareket ediyoruz ve karşılığında da bunu bekliyoruz." dedi.

 

"Bölgesel Amatör Lig için zaman doldu"
Ebret son olarak da Küçükköyspor’un başarı için daha beklemeye tahammülü olmadığını sözlerine ekledi ve "Bu sezonun beklediğimiz gibi geçmesini umuyoruz. Geçen sezon Klasman Grubunda hiç hesapta olmayan puanları kaybettik. Bunlarda Hakem hatalarının da büyük payı olduğunu söylemek durumundayım. Bu sezon taraftarlarımıza da yine çok ihtiyacımız var. Onların her sezon olduğunu gibi bu sezon da bizi desteklemesi çok önemli. Yönetim Kurulu olarak gerekli imkanlarını seferber edeceğiz artık Süper Amatör Ligde kalmaya artık tahammülümüz kalmadı" şeklinde konuştu.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.