Çarşamba, Mayıs 28, 2014

İstanbul Malatyaspor'a kimse sahip çıkmıyor

2 yıl önce İstanbul Başakşehir'de kurulan ve önce 2.Amatör Lig ardından 1.Amatör Lig'de şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e çıkan İstanbul Malatyaspor'da kongre yaklaşırken kimse sahip çıkmıyor.

 

İki yıl önce büyük heyecanla ve coşku ile gurbette hemşehrilerini birlik beraberlik içinde kenetlenmesini sağlamak amacı ile kurulan ve kurulduğu yıl üst üste iki yıl şampiyon olan ve Süper Amatör Lig'e çıkan İstanbul Malatyaspor'da yapılacak kongrede kimse sahip çıkmıyor.

İstanbul Malatyaspor kulüp Başkanı Hüsnü Önay ve Turgut Öztürk yaptıkları açıklamada, ''bizler memleket sevdalıları olarak İstanbul'daki hemşehrilerimizle birlik beraberlik sağlamak ve aynı zamanda çocuklarımızın bir birlerini tanıması ve kaynaşması için öncülük yaptık. Bu takımı kurduk ve 2 yıl da iki şampiyonluk yaşayarak gurbetteki hemşehrilerimize artık sizin de bir takımınız var dedik ve başta Malatyalılar Federasyonu olmak üzerek tüm Derneklerden destek istedik, destek vereceklerini söyleyen hemşehrlerimiz kongremiz yaklaşmasına rağmen şuana kadar kimseden ses çıkmadı. Kongrede kimse sahip çıkmasa bu bizim değil, bize söz verip de sahip çıkmayan sözde Malatyalıyım diyenlerdir'' dedi.

HABER: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.