Pazar, Mayıs 25, 2014

İstanbul Güngörenspor'da gelenek değişmedi

Bu sezon TFF 2.Liginde başarısız olarak 3.Lige gerileyen İstanbul Güngörenspor'un 11.Olagan Genel Kurulu gerçekleştirildi.



Divan Başkanlığını İbrahim Kurşun, Katipliklerini İhsan Koç ve Hacı Sürmenli'nin yaptığı kongrede, 1993 yılından itibaren Kulübün Başkanlığını yapan, Güngören eski Belediye Başkanı ve şimdinin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcılığı görevini yürüten Mimar Yahya Baş'ın yeniden Başkan seçildiği bordo-beyazlılarda Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Mimar Yahya Baş, İdris Keskinci, İhsan Koç, Mehmet Yazıcı, Mehmet Özçelik, Oktay Nuhoğlu, Atilla Kırali, Erkin Sevinç, Hacı Sürmeneli ve Naci Ay.

Kongrenin açılış konuşmasında Başkan Yahya Baş bir konuşma yaptı. Başkan Yahya Baş "Başladığımız yere geldik. Her şeyi denememize rağmen böyle oldu. Yeni ekiple bu yükü taşımaya devam edeceğiz."dedi. Divan kurulu başkanı İbrahim Kurşun "Spor sevgidir barıştır, gençleri yetiştirmek, yarınımızı emanet edeceğimiz gençleri yetiştirmek için bu tür spor kulüplerine ihtiyacımız vardır. "dedi.

Divan kurulu ve katılımcılar daha sonra Soma'da elim olayda vefat edenlerin ruhlarına Fatiha okudu. Yeni yönetim kurulu açık oylama ile oy çokluğu ile kabul edildi. Oy vermeye katılanlar arasında Esnaflar Odası Başkanı ve Kanal T Yönetim Kurulu Başkanı İdris Keskinci, Bakkallar Odası Başkanı Kamil Bulut, Uzunlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Numan Uzun, Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Yazıcı, Şoförler Odası Başkanı Oktay Nuhoğlu, Gazeteci Yazar Program Yapımcısı Atilla Kırali, Ay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Naci Ay, MEDKAR Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Sevinç, Kulüp Yöneticisi Yakup Şahintürk, Alt Yapı Hocalarından İshak Zengin, Yusuf Şahintürk Stat Müdürü Necmi Koçan, Kulüp Genel Müdürü Ali Ertürk, İdari Müdür Tolgay Karagöz de kongrede hazır bulundular.

Gelen katılımcılara ikramda bulunulurken uzun zamandır bir araya gelemeyen dostların buluştuğu bir kongre omasından dolayıda ayrı bir anlam kazandı.

Yerel Futbol Sitesi

 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.