Salı, Mayıs 27, 2014

İASKF Yönetim Kurulu'ndan açıklama

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından 'Köşe Yazarı Engin Akın'a yanıt' başlıklı bir açıklama yayımlanmıştır.



Açıklama şu şekildedir:

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Kurulu'nun yaklaştığı şu günlerde, yeni dönemde tekrar adaylığını açıklayan; Ali Düşmez ve ekibine yönelik başlayan karalama kampanyalarının dozunun artmış olması kamuoyunda üzüntü ile takip edilmektedir. Bu karalama kampanyalarına cevap vermemeyi, ilke edinmiş olmamıza rağmen; tarafımıza gelen tepkiler sonucu,' yerel futbol ' sitesinde köşe yazısı yazdığını zanneden şahsa cevap verme zarureti doğmuştur.

Başkanımız Ali Düşmez üzerinden ekibinin dağıtılarak şaibe yaratılma girişimi şimdiye kadar sonuç vermemiş olup, ancak bu yazıda iş iftiradan da öte gitmiş ve ahlak sınırlarını zorlamıştır. 6 yıl önce (tarihe dikkat lütfen) bir Yeniköy- Alibey maçında Ali Düşmez'in ' Silivrililere ana avrat küfrettiğinden söz edilmektedir. Ali Düşmez'i tanıyanlar, 30 yıldır bu camianın içinde olanlar, kulüp yöneticilerimiz; hem gittiğimiz Kulüpler Birliği toplantılarımız da, hem de Kulüp ziyaretlerimiz de, Yeniköy Kulübü başkanı olduğu dönemlerde Ali Düşmez tarafından nasıl misafirperver bir şekilde ağırlandıklarını ifade etmektedirler.

Sayın köşe yazarı (!); Ali Düşmez'in küfür ettiği 6 yıl sonra, seçime günler kala mı aklına geldi ?
Böyle bir küfür söz konusu değildir, olmamıştır, olmayacaktır da. Ayrıca bu iftiradan dolayı hukuk yollarının açık olduğunu, ilgililere karşı hukuku çalıştıracağımızı da ifade ediyoruz. Tepkiler sonucu 'sözde köşe yazısı' içindeki kelimeler yayınlandıktan 2 gün sonra çıkarılmıştır ancak orjinal yazının matbu hali alınmış ve tarafımızca arşivlenmiştir.

Silivri'de yıllardır amatör spora hizmet eden Ali Tonta beyin isminin kullanılmasını da son derece yanlış ve maksatlı buluyoruz. 2 hafta kadar önce Silivri Kulüpler Birliği ile Silivri de yaptığımız toplantıda tüm kulüplerin önünde, Ali Tonta bey söz almış ve bizlere destek vereceklerini beyan etmiştir. Sayın Başkanımız, Ali Düşmez Silivri kulüplerinin her zaman yanında olmuş, ve bundan sonra da olmaya devam edecektir. Silivrispor Kulübü'nün kupa törenine katılmış, kulüplerine geceler,ine ekibi le iştirak etmiş ve defalarca Silivri'ye ziyarette bulunmuştur. Ayrıca Silivri kulüplerini temsil eder, sorunlarına önayak olur düşüncesi ile 2 arkadaşı da İ.A.S.K.F. yönetimine almıştır.
İ.A.S.K.F. Yönetimi olarak bu seçimlerde de tüm ilçelerde olduğu gibi, Silivri ilçemize de gereken önemi vereceğimizi, mutlaka listemizde Silivri ilçemizi temsil edecek arkadaşların olacağını ifade eder, kamuoyuna saygı ile sunarız.

1 yorum:

akd dedi ki...

Açıklamada "Tepkiler sonucu 'köşe yazısı' içindeki kelimeler yayınlandıktan 2 gün sonra çıkarılmıştır" denilmiş ancak aslı böyle değildir. yazıyı Pazartesi sabahı okuyunca ben çıkarttım, kimse de daha öncesinde beni ve Efkan Bey'i aramadı. Ben yazıyı düzelttikten 1 saat sonra İASKF Başkanı Ali Düşmez aramış ve yazının içinde kelimelerden dolayı üzüntülerini bildirmiştir.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...