Perşembe, Mayıs 29, 2014

Gündoğdu: Hedefimiz Türkiye finalleri

İstanbul U13 Ligi 38.Grupta şampiyonluğa ulaşan Fikirtepe Dumlupınaspor’un Yönetici Şevket Gündoğdu, İstanbul’u Türkiye şampiyonasında temsil etmek istediklerini söyledi.

 

Ligde oynadığı 12 maçta 10 galibiyet ve 2 beraberlik alarak en yakın rakibinin 9 puan önünde mutlu sona ulaşan Kadıköy temsilcisinin Yöneticisi yaptığı açıklamada "İstanbul elemelerinde başarılı olup Türkiye Finallerine gitmek istiyoruz" dedi.

IMG_5650
"Güzel imkanlara sahibiz"
Alt yapı kategorilerinde gösterdiği başarıların yanı sıra, alt yapıdan A Takımına oyuncu yetiştirmeye devam eden turuncu-siyahlıların Yöneticisi Şevket Gündoğdu alt yapılara verdikleri önemden bahsederek, şunları söyledi: "Kulüp olarak iyi bir tesise ve güzel imkanlara sahibiz. Bizim temel arzumuz, bilhassa Fikirtepeli gençleri, Fikirtepe’nin çocuklarını takımımızın alt yapısından itibaren iyi bir şekilde yetiştirerek, Türk futboluna yeni sporculara kazandırmaktır." IMG_5676

"Kaliteli bir kadromuz var"
Fikirtepe Dumlupınaspor’da çok iyi futbolcular yetişiyor. U13 liginde de İyi bir takımımız, kaliteli bir kadromuz var' diyen Gündoğdu "Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin iyi birer futbolcu olmalarının yanı sıra, bir ömür boyu sağlıklı spor yapma alışkanlığı kazanmaları ve hayatlarının her döneminde futbolu bir yaşam felsefesi haline getirmeleri bizleri çok mutlu edecektir." şeklinde konuştu.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

ARİF DOĞAN dedi ki...

Şevket Abi ve Ahmet Gediz Hoca bu şampiyonlukta en çok emeği geçen insanlardır.Yeri gelir sırtında sahaya su taşır,yeri gelir takıma kahvaltıcve mangal partilerini elleriyle hazırlar,yeri gelir fanatik bir taraftar gibi takımı ateşler,maçı oyuncu kadar yaşar.''Şevket Abi bizi diskoya götür'' her maçtan sonra bizlerin kulaklarını tırmalar...O'nun kadar fedakar bir insana rastlamak olanaksız gibi bir şey...Altyapı için bir ''Maskot''tur Şevket Abi ve çocukların en sevdiği simadır..

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.