Pazar, Mayıs 25, 2014

Gençtürk, Güngören’de kulüplere seslendi

İstanbul amatörü için yarış devam ederken, başkan adayı Seymen Gençtürk, Güngören’de kulüpler birliği, kulüp başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.

“BU DEĞİŞİM HAREKETİDİR; HERKES DEĞİŞİM İSTİYOR”
İASKF Adayı Seymen Gençtürk, gittikleri her ilçede değişim isteğiyle karşılaştıklarını yineleyerek, “Kulüplerimiz, mevcut yapının değişmesinden yana. Güngören ne istiyorsa Zeytinburnu ve Maltepe başka bir şey istemiyor. Biz değişime talibiz” şeklinde konuştu. Seymen Gençtürk sözlerini şöyle sürdürdü:

 


“Projelerimizi yazarak kayıt altına aldık. Yani size verdiğimiz her sözü yerine getirmek için seçimden sonraki sabahtan itibaren çalışacağız. Hep birlikte çalışacağız. Biz tek başımıza hiçiz. Sizler yanımızda olursanız, güç birliği yaparsak, İstanbul amatörü hayallerimizdeki noktasına yaklaşır. Biz kazanırsak, kulüpler kazanmış olacak. İstanbul amatörüne demokrasi gelecek. Seçimsiz hiçbir şey olmayacak. Atama dönemi kapanacak. Futbol il temsilcisi de seçimle gelecek. Onun bunun adamı dönemi kapanacak.Liglere katılım payı diye bir ödeme şekli bizim dönemimizde olmayacak. Amatörden alan değil, veren anlayış bizim dönemimizin ana sloganı olacak.Kamu ve özel sektörün tüm imkanlarını spor’un hizmetine sunmak için gece gündüz çalışacağız.

Güngören Kulüpler Birliği Başkanı Hakan Cemal Ergin ise, ilçelerinde pek çok sorunla uğraştıklarını ifade ederek, “Sayın Seymen Gençtürk bizim misafirimizdir. Kendisi kulüpleri yerinde dinlemek üzere ilçemize geldi. Kendisi ve ekip arkadaşlarına bu yolda başarılar dileriz” şeklinde konuştu. Güngören’deki amatör kulüplerin katıldığı toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.

Yerel Futbol Sitesi

 

[gallery link="file" ids="128283,128282,128281"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...