Çarşamba, Mayıs 21, 2014

Gelecek garanti

“Gelecek garanti” dedim ya , siz sanmayın ki olmaz böyle bir şey diye. 4 haftadır U 16 Gençler Ligi maçları oynanmakta.

Karasuspor’u seyrettim O , 16’ lık kardeşlerimi hepside futbola aşkı yanıp tutuşuyor. Birde Gençlerimiz terbiyeli ve ahlakları ile çevrelerine örnek oluyorlar. Tabi bunda da en büyük pay, Gençlerimizin başlarında yaşamını futboldan kazanmış usta bir Antrenör olan Köksal Ok olması.

Eğer bana başarılı mı ? diye soracak olursanız , beklenen başarınında üstünde bir performans var. En önemlisi de bu genç kardeşlerimize sadece futbol oynatmıyor , spor ahlakını da beyinlerine kazıyor. Tebrikler Köksal Ok kardeşim. İnşallah Adapazarı’ndaki maçlarınızda başarınıza başarı katırsınızda Türkiye Şampiyona’sına gidersiniz.

Karasuspor’un , yıllardır kendi bünyesinden yetiştirdiği futbolcu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Sürekli A takım olarak , İlçe dışından aldığı futbolcular ile mücadelesini sürdürmekte. Ancak ben U16 yaş gurubu futbolcularını görünce , gelecekten bayağı umutlandım. İnşallah bu kardeşlerim , kendilerine bakarlar ve tek amaçları futbol olursa , hem Karasuspor hem kendileri kazanır.

Benim diyeceğim şimdilik şunlar. Hazır yeni olmuş kongreden sonra , lütfen Alt yapıya önem verelim ve geleceğimizi bu eğitilen genç kardeşlerimize emanet edelim. Başlarında Köksal Ok gibi kendini futbola adamış bir insanı , küstürmeden devam edelim. İşte o zaman Karasuspor , kendi bünyesinden yetiştirdiği futbolcu kardeşlerim ile yoluna devam eder. Bu gençlerimiz sayesinde sadece Karasu değil Türk futbolu da kazanır.

Karasuspor bu sezonda transfere hızlı başladı, Başkan Yılmaz Ekşi ve Antrenör futbolcu Serdar Ergelen nezaretinde. İnşallah bu anlaşma sağlanan futbolcu kardeşlerim Karasuspor’a faydalı olurlar. Geçtiğimiz sezon yine Serdar’ın bilgisi dahilinde yapılan transferler , yerinde ve olumlu futbolcular idi. Elbet az da olsa yanılgı payı olacak. Ama geneline baktığımızda tercihler doğru çıktı.

Tabi burada en büyük pay , sevgili Serdar kardeşimin 14 yıllık profesyonel futbol yaşamının verdiği tecrübe ve futbol çevresi. Bugünler içinde Karasuspor’a katkısı ziyadesi ile fazla olacaktır diye düşünüyorum. Gerçi ne zaman görsem , aklında Karasuspor ve Karasu sevgisi var. Hal böyle olunca da Yılmaz Ekşi ile beraber , Karasuspor ile haşır neşirler. İnşallah bu sezon istedikleri ve hayal ettikleri başarıyı yakalarlar. Karasuspor’da layık olduğu ligde mücadele eder.

Geçtiğimiz hafta Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan Maden kazası faciası sonrası , yaşamlarını yitiren tüm madencilerimize Allah’tan rahmet , Ailelerine sabır dilerken , yaralı madencilerimize de acil şifalar diliyorum. Bir daha böyle elim bir kazanın yaşanmaması dileği ile. Şen ve esen kalın.

YAZI: AHMET ŞEN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...