Çarşamba, Mayıs 28, 2014

"Silivrispor’un geleceğini çöpe attırmayız"

2013-2014 sezonunu kapatan 3.Lig ekiplerinden Silivrispor’da Kulüp Başkanı İhsan Atun, biten sezonun değerlendirmesi, kulübün mali tablosu ve son günlerde kulüp yönetimi hakkında ortaya atılan iddialar üzerine çarpıcı ve özel açıklamalarda bulundu.



Ligde grubunda 6. olarak ismini başarılı kulüpler arasına yazdıran Silivrispor’da Kulüp Başkanı İhsan Atun, 2013-14 sezonunun Silivrispor için başarılı sayılabileceğini dile getirdi. Yaptığı açıklamalarla gündemin Silivrispor’un başarı çıtasının yükselmesi olduğunu belirten Atun açıklamasının devamında; “Kim ne derse desin ki biz ligi başarılı olarak bitirdik. Arkadaşlarım ile birlikte yönetime gelmeden önceki tablo ortada hatırlayanlarınız vardır. Takımı ligin dibinden çıkarmak için büyük çabalar saffettik. Yönetimden teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına kadar herkes Silivrispor’un ligde başarılı olacağına inandı. Gün geldi bizlerin bu birliktelik ortamının altını oymaya çalışanlar da olmadı değil, biz bunları duymazlıktan geldik ve işimize baktık. Ancak tüm engellemelere rağmen Silivrispor TFF 3. Lig 1. Grupta ismini tüm ülkeye tescillemiştir. Oyuncularımıza, teknik kadromuza, taraftarımıza yani kısacası emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

 

"Yaraları kapattık"
Ligin bitmesi işimizin bittiği anlamına gelmiyor elbette. Göreve geldiğimizden bu yana türlü spekülasyonlar yapıldı. “Başkanın parası yok, futbol bilgisi yok, çevresi yok” diyenler oldu. Bu kulübe 1 milyon liranın üzerinde para getirdik. Silivri’de çalmadığımız kapı kalmadı. Silivrispor’un başarısı için arkadaşlarım ile birlikte sadece ilçemizde değil elimizin ulaşabildiği her kapıyı tıklattık. Topladıklarımızla da kulübün yaralarını kapattık. Bunun dışında Silivrispor’un kendi gelirleri ile de borç ödedik. Bunu yaparken de gayet başarılı olduk” dedi.

 

"Taşıma suyla değirmen dönmez"
Camianın bütünlüğü açısından üzerine düşeni yaptığının altını çizen Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, yaklaşan kongre öncesindeki açıklamalarının devamında ise, “Silivrispor’un geleceğini kesinlikle çöpe attırmayız. Silivrispor, borçsuz olmalı. Artık gerek Türkiye'de gerekse Avrupa'da borçlanarak iş yapma devri kapandı. Takımlar bütçelerini denkleştirip borçsuz hale gelmenin çabalarını veriyorlar. Silivrispor’un bütçesi belli olmalı. Bunu yaparken de kendi öz kaynaklarını kullanmalı. Taşıma suyla değirmen dönmez. Her türlü eleştiriye belgeleriyle cevap vermeye hazırım.

 

"Tesisleşmeye önem vereceğiz"
Aslında unutulmaması gereken konuların başında Silivrispor’un başarı çıtası sadece sportif başarılar değildir. Geçtiğimiz sezon içinde oyuncularımızın otel köşelerinde kalmasına gönlümün razı olduğunu düşünenler varsa çok ciddi anlamda yanılırlar. İşte bu konuda da ciddi yatırımlarımızın olacağının altını çizmek isterim. Bunun içindir ki tesisleşme konusunda gerek belediyemizle gerekse de özel müteşebbislerle yakın temasımız sürmektedir” şeklinde konuştu.

 

 HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...