Pazartesi, Mayıs 26, 2014

Edirne taraftarı Serbest'i istiyor

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Edirne Gençlikspor'da Ercan Serbest sesleri yükselmeye başladı.

2009 yılında Edirnespor takımının başına getirilen Ercan Serbest, aradan geçen yıllara rağmen Edirne halkının sevgisinden hiçbir şey kaybetmemiş. Edirneli taraftarların kalbinde ayrı bir yeri olan ve her maçında tribünleri coşturan futbol mantalitesi ile şimdilerde Bölgesel amatör lig takımlarından Edirne Gençlik spor antrenörlüğü konuşulmaya başlandı.

Malatya, Nevşehir, İzmir bölgesel takımlarının ısrarla istediği başarılı teknik adam tercihini İstanbul ya da Trakya bölgesi takımlarından yana kullanacağı gelen bilgiler arasında.

‘3.Lig sözüm olsun’
Edirne’de yarım kalan bir hesabım var diyen başarılı çalıştırıcı Ercan Serbest, Edirne halkı inanılmaz sevecen takımlarına sahip çıkan bir yapıya sahip ve eğer olurda bir gün anlaşma sağlanırsa Edirne taraftarına 3.Lig sözüm olsun.

Ercan Serbest son olarak TFF 2.Lig takımlarından Gaziosmanpaşaspor teknik direktörlüğünü yaparken bitime 9 hafta kala görevinden istifa ederek yollarını ayırmıştı.

HABER: MURAT DEMİRCİ

4 yorum:

xx dedi ki...

Ercan hoca bir cok topçunun hakki var ustunde umarim gopta oldugun gibi başarısız Olursun

reis dedi ki...

nerden çıkıyor böyle haberler 3 senedir dışardan hoca hep hüsran birazda yerli hoca ve futbolcu deneyin çok bilen yetkililer.

reis dedi ki...

nerden çıktı kim uydurdu.3 senedir yabancı hoca hep hüsran birazda yerli hoca ve oyuncu deneyin ey futbolun profösöru olmuş yetkililer.

ünal dedi ki...

Arkadaşlar burdan böyle kişileri rencide edici yorumlar yazmayın böyle konular ayıptır komple bir takımın başarısızlığını bir hocaya yükleyemezsin onun içinde başka sebeblerde vardır buna inanın o yüzden ercan hocanında edirne gençlik sporda başarılı olacağına inanıyorum yarın pişman olacağımız yorumları burdan bu şekilde yazmayalım Ercan Serbest hocamıza şimdiden başarılar diliyorum....

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...