Perşembe, Mayıs 22, 2014

Çamlıcaspor Cihan ile yeniden anlaştı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerden Çamlıcaspor, geçtiğimiz sezon takımının ligde kalma maçında son dakika golünü kaydeden Mehmet Cihan Sadıkoğlu ile 4 aylık ayrılıktan sonra yeniden anlaştı.
Kritik gollere imza attı
Ligde kalma maçında Bollucaspor’a 90.dakikada kaydettiği kritik golle Çamlıcaspor’u ligde tutan başarılı futbolcu Mehmet Cihan Sadıkoğlu, Ocak ayı transfer döneminde Dikilitaşspor’a transfer olmuştu. Burada da Play Out karşılaşmasında Sarıyer Yenimahallespor’a 3 kritik gol atarak takımının BAL’da kalmasında büyük pay sahibi olan Sadıkoğlu yeşil beyazlı takıma geri döndü.

DSC_0392

1985 doğumlu futbolcu Kartalspor, Küçükyalı Yelken, Beşiktaş, Selimiye ve Ümraniyespor’da amatör ligde mücadele ettikten sonra Ofspor ile 2006 yılında profesyonel oldu. Arsinspor, Bayrampaşaspor, Pazarspor’da da forma giyen futbolcu 3.Lig’de 85 maçta 23 gol, 2.Lig’de 41 maçta 11 gol, A2 Ligi’nde de 35 maçta 5 gol kaydetti. 2012 yılında Fatsa Belediyespor ile amatör lige döndükten sonra sırasıyla Sultanbeyli Belediyespor, Dikilitaş, Çamlıcaspor’da forma giydi. BAL’da 38 maçta 24 golü bulunan Mehmet Çamlıcaspor ile yeniden anlaştı.


HABER: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...