Çarşamba, Mayıs 28, 2014

Ali Düşmez, Kartal kulüpleriyle buluştu

Kartal Amatör Spor Klüpleri kısa adıyla KASK Haziran ayı içerisinde ayın 16′sında yapılacak olan İstanbul Amatör Spor Klüpleri Federasyon Yönetimi ve Genel Başkanlığı seçimi için seçim çalışmaları kapsamında kendilerini ziyaret eden Başkan Ali Düşmez’i düzenledikleri bir sabah kahvaltısında ağırladılar ve kendisine tam destek verdiklerini dile getirdiler.
Kartal Spenks Cafede gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda bir araya gelen spor adamları hem seçim hazırlıklarını hemde Amatör Klüplerin sorunlarını konuştular.

KASK Başkanı Nasır Süleymenoğlu bir açılış konuşması yaparak katılan davetlilere hoşgeldiniz dedi ve sözü İASKF Başkanı Ali Düşmeze verdi.

Haziran ayının 16'sında gerçekleşecek olan seçimler için en kuvvetli aday olarak gösterilen şu anki mevcut Başkan Ali Düşmez yaptığı konuşmasında klüplerin sorunlarına değindi,kendisinden talep edilen istekleri değerlendirmeye alacağını söledi.
Toplantıya katılan 10 ayrı Klup Başkanı Başkandan talep ettiklerini ve kluplerinin sorunlarını dile getirdiler. Ali Düşmez’de hem geçmiş dönemde yaptıklarını hemde yeni dönemde yapacaklarına değindi. Toplantı neticesinde kendisine tam destek sözü verildi.

kask-kartal-toplantisi-2 kask-kartal-toplantisi-3

stanbul Amatör Spor Klupleri Federasyon Yönetimi ve Genel Başkanı sn Ali Düşmez aynı zamanda TASKK Başkanlığı,Futfol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği,Amatör Klupler Kurulu Başkanlığı görevlerinide sürdürüyor.

Toplantıya katılanlar arasında ;
Ali Tanrıyaşükür, Fikret Sivri, Ali Nazlı, Osman Ünal, Hasan Cevahiroğlu, Hüseyin Erkubilay, KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu, Kartal’ın Amatör spor Klup Başkanları (Altınordu spor Klubü Başkanı,Çavuşoğlu spor Klubü Başkanı,Cevizli Gençler Gücü Spor Klubü Başkanı,Cevizli Anadoluspor Klubü Başkanı,Kartalgücü Spor Klubü Başkanı,Yakacık Spor Klubü Başkanı,Soğanlık spor Klubü Başkanı,Kartalyuvası Spor Klubü Başkanı,Yunus Spor Klubü başkanı ve Kurfalı Spor klubü Başkanı) katıldı.

KAYNAK: www.kadikoygazetesi.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...