Salı, Mayıs 27, 2014

Akpınar Bakırköy’ü ziyaret etti

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimleri öncesi Başkan adayları çalışmalarını hızla sürdürüyor. Ahmet Akpınar ve ekibi dün Bakırköy kulüpler birliğini misafiri oldu.

 

Yapılan toplantının sonlarına doğru yaşanan gerginlik tam bir profesyonellik örneği sergilenerek bitirildi. Daha önce Sait Yücel’in yönetiminde bulunan İbrahim Mamati’nin “Yücel’in rüzgarının estiği hiçbir yerde olmam” demesinin ardından Akpınar “herkesden akıl alırım ama kimsenin adamı olymam demesinin ardından sinirler biraz gerilse de taraflar spor’a hizmet konusunda fikir birliğine vardılar.

İASKF seçimlerine az bir zaman kala çalışmalar iyice hızlandı. Adaylar projelerini kulüplere anlatırken, bazen beklemedikleri tepkilerle karşılaşabiliyorlar. Dün Bakırköy kulüpler birliğini ziyaret ederek projelerini anlatan Av.Ahmet Akpınar kulüpler birliği cafesinde yaptığı toplantıda kulüplere projeleri hakkında konuşmasını yaptı. Diğer bölgelerde yaptığı konuşmaları gerçekleştiren Av.Ahmet Akpınar’ın konuşmasının ardından söz alan Bakırköy amatör spor kulüpleri birliği Başkanı İbrahim Mamati kimsenin beklemediği bir tepki gösterdi. Mamati daha önce Sait Yücel’in listesinde görev yaptığı İASKF başkan adayı Av.Ahmet Akpınar’ın ve toplantıya katılan yöneticileri çok sevdiğini belirtikten sonra tepsini gösterdi.

Yücel’in rüzgarının olduğu yerde ben olmam
Ali Düşmez yönetiminden önce Sait Yücel’in başkanlığındaki yönetimde bulunan Bakırköy Amatör spor kulüpleri birliği başkanı İbrahim Mamati Sait Yücel’in rüzgarının estiği yerde olmayacağını ve destek vermeyeceğini açıkmasının ardından sinirler gerildi. Bu konudaki düşüncelerini açıklayan İbrahim Mamati’nin söylediklerini dinleyen Av.Ahmet Akpınar, Mamati'nin konuşmasından sonra cevap verdi.

Akpınar “ Kimsenin adamı olmam”
Bakırköy Kulüpler birliği Başkanı İbrahim Mamati’nin tepkisinin ardından tekrar konuşmaya başlayan Av.Ahmet Akpınar yumuşak bir uslüpla Mamati’nin söylediklerine cevap verdi. Av.Akhmet Akpınar “ Ben herkesden akıl alırım, bilgi alırım, tecrübe kazanmak için elimden geleni yaparım. Burada bir yola çıktık ama bu yolda ilerlerken, herkesin görüşüne ihtiyacımız var, tabiki bizi eleştirenlen alacaktır. Ama şu bilinmeli ki, ben asla kimsenin adamı olmam, paravan olmam, biz kulüplerle bu yola çıkıyoruz, kişilere bu konuda takılmanın bir anlamı yok. Amatör spor dünyasına hizmet eden herkes bizim için değerli ve öyle de olacak. Biz onlardan oylarını alamasak bile akıllarını ve fikirlerini alırız” dedi.

Gerginlik bitti
İASKF aayı Av.Ahmet Akpınar ile Bakırköy kulüpler birliği Başkanı İbrahim Mamati arasında yaşanan kısa süreli gerginlik iki takafında sağduyusu ile büyümeden bitti. Fazla uzamayan gerginliğin ardından taraflar birbirlerine söyledikleri iltifatlar gecede esen soğuk rüzgarları bitirdi.

Akpınar’dan, Mamati’ye davet
İstanbul amatör spor kulüpleri federasyon adayı Ahmet Akpınar , Bakırköy kulüpler birliği Başkanı İbrahim Mamati’ye davette bulundu , tecrübesi ile yanlarında olmasını isteyen Akpınar “ İbrahim abimiz bizden çok daha tecrübeli bir abimiz bu yolda tecrübeye ihtiyacımız var, Şimdi dese ki ben hizmet etmek istiyorum diye hemen şuanda çekilerek Başkanlık görevini ona bırakırım. Kendisi ile çalıştı ve bu amatör spor’u ne kadar çok bildiğini, bu konuda ne kadar çok tecrübesi olduğunu biliyorum”dedi.

Akpınar’dan plaket ve fair play tablosu
Gittiği her toplantıda kulüpler birliği yönetimi adına Başkanı bir plaket veren İstanbul amatör spor kulüpleri federasyon Başkanı Av.Ahmet Akpınar geleneği bozmadı ve Bakırköy’deki toplantının bitiminin ardından, birlik başkanı ibrahim Mamati’ye bir plaket ve fair –play tablosu hediye etti.

HABER: HAKAN SONGUR

 

[gallery link="file" ids="128994,128993,128992,128991"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...