Çarşamba, Nisan 23, 2014

Tepecikspor, Dr. Akgün’ü tebrik etti

Yerel Seçimlerde 5. Kez Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü makamında ziyaret eden Tepecikspor’lu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler, Başkan Dr. Akgün’e hayırlı olsun dileklerinde bulundular. İKİNCİ HABER FOTO 2

Oyuncuları ağırlayan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kalan üç maçta takıma başarı dileklerini iletti. Mimarsinan’daki hizmet binasına gelerek Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü makamında ziyaret eden ve başarı dileklerini ileten oyuncular, Dr. Akgün ile tek tek tokalaşarak samimiyetlerini ve sevgilerini dile getirdiler. Tepecikspor Kulüp Başkanı Osman Eyüboğlu, Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, Onursal Başkan Temel Eyüboğlu, Futbolcular ve teknik heyeti güzel bir ortamda ağırlayan Başkan Dr. Hasan Akgün, Tepecikspor’a yeni sezonda büyük destek vereceğini, stadın yenilenmesi ve tribünlerin yapımı ile bu desteğini göstereceğini söyledi. Bunun üzerine mutluluklarını ifade eden Tepecikspor yönetimi, saha zemininin de doğal çim olması için gerekli çalışmanın yapılmasını istediler. Akgün’ün buna cevabı da olumlu oldu ve ilerleyen günlerde bununla ilgili çalışmaların yapılabileceğini dile getirdi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.