Pazartesi, Nisan 28, 2014

Soğuksuspor rekora koşuyor

Beykoz İlçesini 2.Amatör Lig tarihinde temsil eden kulüpler arasında ligin ilk 10 haftasından 10 galibiyetle ayrılan bir başka takım var mıdır bilinmez ancak, Soğuksuspor bu alanda bire rekora koşmakta bunda herkes hemfikir.
Mustafa Ülker yönetimindeki takım hafta sonunda önemli futbolcularının eksikliği ile gittiği Esenkentspor deplasmanından bir sürprize izn vermeyerek galibiyet ile dönerken puanını  da 30'a çıkarmış oldu. 2.Amatör Lig 16.Grubunda yer alan Beykoz temsilcisi rakip filelere de 37.golünü de hafta sonu itibarı ile bırakmış oldu.

Soğuksuspor Antrenörü Mustafa Ülker yapmış olduğu açıklamada mükemmel bir hava yakaladıklarını söylerken, "İstanbul 2.Amatör Lig geneline bakıldığında en başarılı takım olduğumuz istatiksel rakamlara da yansımış durumda. Futbolcularım ile gurur duyuyorum, bu güne kadar yaşanan haftalarda bazı maçlarda çeşitli ceza ve sakatlıklar nedeni ile kadroda değişimler yaşasak da takıma dahil olna tüm futbolcularım arkadaşlarını aratmayacak derecede başarılı bir performans çizerek bizim tam bir takım, ekip ruhunu yakaladığımızı da ispatlamış oldular. Artık önümüzdeki haftadan itibaren her maçımıza bir şölen havası ile çıkmak istiyoruz Soğüksu Mahallesine çok anlamlı ve renkli bir heyecan kattığımız ortada" şeklinde konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN


[gallery link="file" ids="123906,123905,123904"]

1 yorum:

Gürkan dedi ki...

http://yerelfutbol.org/soguksuspor-rekora-kosuyor/

Başarı mı dediniz öyleyse bir bakın bakalım.

Sarıyer Kısırkaya 9 maçda 9 galibiyet
Soğuksuspor 10 maçda 10 galibiyet ( birinin grubunda 9 takım var diğerinde 10 takım)

Sarıyer Kısırkaya 51 gol atmış 8 gol yemiş (tek başına CAN'ın gol'ü 30 :D )
Soğuksuspor 37 gol atmış 16 gol yemiş

Sarıyer Kısırkayaspor'un 43
Soğuksuspor 21 Averaj'ı var


Biri Başarı mı demişti... ?

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...