Çarşamba, Nisan 23, 2014

Silivrispor, İBB futbol Kulübü’ne talip

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın basın açıklamasında PTT 1. Ligde şampiyon olan ve Süper Lige yükselen İBB Spor Kulübü’nün bünyelerinden çıkaracağını açıklamasının üzerine Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, “Silivrispor olarak İBB Spor Kulübü’ne talip olduklarını açıkladı.


 


TFF Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın açıklamalarının ardından İBB Spor Kulübü’ne talip olduklarını yaptığı basın açıklaması ile duyurdu. Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun yaptığı resmi basın açıklamasında; “Biz Silivrispor olarak İBB Spor Kulübü’ne resmen talibim. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş yaptığı basın toplantısında “İstanbul Büyükşehir Belediyespor sadece amatör sporcu yetiştiren, amatör ruhla çalışan bir spor kulübü olarak devam edecek” diyen Başkan Topbaş, “Belediyespor Futbol Kulübü profesyonel olarak devam edecek. Bu takımı İstanbulspor olarak devam ettirebilir miyiz diye inceliyoruz. Arzumuz bu, yapamazsak Başakşehir’de yaptığımız stadyumdan esinlenerek Başakşehir Spor Kulübü adıyla Süper Lig’de top koşturabilirler” demişti. Biz Silivrispor olarak İBB Spor Kulübü’nün isminin Silivrispor olmasından yanayız. Başakşehir gibi bizimde hakkımızdır diye düşünüyoruz” dedi.


 


SİLİVRİ, İSTANBUL’DUR
İBB Spor Kulübü’ne resmen talip olduklarını açıklayan Silivrispor kulüp Başkanı İhsan Atun yaptığı açıklamasının devamında ise; “Yıllarca İstanbul’un ücra bir ilçesi olarak algılanan, haber bültenlerinde İstanbul haritasında bile yer verilmeyen, birçok kişinin Tekirdağ’ın ilçesi zannettiği Silivri özellikle son 10 yılda ciddi anlamda şehircilik, nüfus, modernizasyon ve zenginlik anlamında atağa kalkmıştır. İstanbulluların sayfiye yeri olmaktan çıkıp, İstanbul olmaya başlamıştır.


  


SPORTİF TÜM PROJELERİMİZ ONAYLANDI
İstanbul’un yeni parlayan yıldızı olan ilçemiz son yıllarda spor adına Silivrispor ile müthiş bir çıkış yakalamıştır. Silivrispor yönetiminin yaklaşık 4 aylık uğraşı ve emeği karşılığında çizilen yeni Spor Kompleksi Projesi, Bakanlığımız ve İl Spor Müdürlüğümüz tarafından hazırlanış ve sunum olarak örnek gösterilmektedir. Başbakanımız Sayın R.Tayyip Erdoğan’ın seçim öncesi ilçemize yaptığı ziyarette kendisine de sunulan proje, tarafından ilgilenilmesi konusunda talimat verilmiştir. Başta kaymakamımız olmak üzere tüm bürokratların her zaman desteğini alan Silivrispor, yine belediyemizin maddi katkılarıyla ciddi ivme kazanmıştır.


    


SİLİVRİ’DE FUTBOL ADINA HER ŞEY VAR
İstanbul’un gelişen ve genişleyen yüzü Silivri’mizde Türkiye’nin ve Avrupa’nın önde gelen ve sayılı firmaları ilçemizde faaliyet göstermektedirler. Son spor yılında toplam 6 ayrı branşta yaklaşık 750 sporcuyla liglerde mücadele etmektedir. Göreve geldiğimizden beri hayallerimizi birer birer gerçekleştiriyoruz. Sırada olanlardan da vazgeçmeye niyetimiz yok. Bugün Türkiye Süper Ligi’nde mücadele eden birçok kulüpten daha önce kurulmuş Silivrispor nüfus, ilgi ve heves anlamında üzerine düşecek sorumlulukları rahatlıkla yerine getirecektir.


 


BİRÇOK İLKLERİ BAŞARDIK
1957 yılında kurulmuş olan sayısız başarılara imza atmış bir kulübüz. Son 4 sezonda 3. Lig’den Süper Lige futbolcu satan tek kulübüz. Ziraat Türkiye Kupasında 4. turda 6 yabancılı Sivasspor’a deplasmanda 1-0 ile elenen bir kulübüz. Futbol ve diğer branşlarımızda oynadığımız maçlarda seyirci ortalamamız bırakın 3. Ligi, Süper Ligdeki birçok kulüpten daha fazladır. Bünyesinde halk oyunları ekibi bulunduran tek spor kulübüyüz. 3. Ligde forma göğüs reklamını en yüksek ücretle satan kulübüz. Silivri sahilinde eşsiz yer ve konuma sahip tesisimizden sporcu ve taraftarlarımızın yararlandırmaktadır. Yönetimimiz, Genel Kurul Üyelerimiz, gönül elçilerimiz arasında birçok saygın işadamına, siyasetçiye ve spor adamına sahibiz. Sonuç olarak birçok olumlu etkenin birleştiği ilçemiz ve Silivrispor olarak; bünyenizden ayırmayı düşündüğünüz futbol takımınıza talibiz” dedi.


HABER: ENGİN AKIN

7 yorum:

Hakan dedi ki...

Güldürmeyin adamı

İsmail dedi ki...

Sen ilk önce oyuncularının parasını ver ondan sonra reklam yap

salacaklı dedi ki...

burdan ıbb baskanımız sayın kadır topbasa seslenıyorum lutfen ıbb spor kulubunun fıatını acıklasın bız uskudar salacak spor kulubu olarak ıbb spor kulubune talıbız. Saygılarımla

felix dedi ki...

ibb spor kulübünü bence salacak spor kulübü alsın.
silivri ye barcelona yakışır.
hem renkleri de benziyor..

Cem dedi ki...

:):):):)

Ismaıl dedi ki...

50 milyon dolarınız varsa alın onlada bitmiyor. Süper ligteki bir oyuncunun parası ve maç başı nekadar bililmiyormusunuz siz ılk önce 2.lig için playofa giden takımınızın paralarını verın ondan sonra REKLAM yapın takım PLAYOF oynucak siz sırf REKLAM uğruna ne yapacağınızı bılmıyorsunuz bırakın silivrispor kullanmayı sizi kımsede uyarmıyormu gülünç duruma düşüceğinizden dolayı

amatör göz dedi ki...

İdman yapacak sahayı bulamıyorsunuz İBB spor kulübüne talibim diyorsunuz.3.ligin en kötü grubunda oynuyorsunuz play offa dahi zar zor kalabiliyorsunuz.İddaa dışında hiçbir geliri olmayan kulüplerden bir tanesisin.Şimdi soruyorum İbb spor kulübünü belediye başından savmak için çözüm arıyor Silivrispor ibb spor olsa hangi parayla ligde tutunacak çok merak ediyorum.Kaldıki dünyanın parasını harcayan külüpler ligde kalamiyor(ANTALYASPOR,KAYSERİSPOR)bu iş Türkiye kupasında Sivas spor ile maç yapmaya benzemez sayın başkan.Ne demiş büyüklerimiz büyük lokma ye büyük laf etme.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.