Cuma, Nisan 25, 2014

Silivrispor bayanları maça davetli

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Beylerbeyi maçının ardından bir maç seyircisiz oynama cezası alan Silivrispor’da yönetim tüm Silivrili bayanları Kızılcabölük maçına davet etti.


 


Silivrispor yönetim kurulundan yapılan açıklaya göre hafta sonu hayati bir maça çıkacak olan Silivrispor’da kulübün seyircisiz maç oynama cezası alması sebebi ile ilçedeki tüm bayanları bu önemli maça davet ettiğini açıkladı.


 


Silivri-Kızılcabölük maçı seyircisiz!
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu hafta içi yaptığı olağan toplantısının ardından geçtiğimiz hafta oynanan maçların cezalarını açıkladı ve Silivrispor-Kızılcabölük maçının seyircisiz oynanacağına hükmetti.


 


PFDK geçtiğimiz hafta sonu Beylerbeyi ile oynanan maçın ardından çıkan olaylar ve akabinde gözlemci denetçi raporlarını da inceleyerek Silivrispor’a ceza yağdırdı. PFDK’nın yaptığı yazılı açıklamada ise; “Silivrispor Kulübünün, 20.04.2014 tarihinde oynanan Beylerbeyispor - Silivrispor 1975 Spor Toto 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 4.000.-TL Para Cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Silivrispor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 10.500. -TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.