Çarşamba, Nisan 30, 2014

Pendik Kavakpınar Soğuksu'ya tepkili

İstanbul 2. Amatör Lig 16. Grup'ta bugün oynanan Soğuksuspor-Pendik Kavakpınarspor maçı sonrası konuk takım saldırıya uğradı. Pendik temsilcisi yaşananlara tepkili.



Pendik Kavakpınarspor Teknik Direktörü Murat Büyüköner yaptığı açıklamada, "Karşılaşma 0-0 sona erdi. Maçta bir şey yoktu ancak bitiş düdüğünün ardından Soğuksusporlu futbolcular futbolcularıma saldırdı. Bunun üzerine Soğuksulu taraftarlar da sahaya atladılar. Elinde bıçakla, sopayla sahaya inen taraftarlar vardı. Futbolcularımı darp ettiler. Dört oyuncumuz yaralandı. Sahada emniyet namına kimse yoktu. Yaşananları kınıyorum" dedi.


Grupta Soğuksuspor birinci, Pendik Kavakpınarspor ise ikinci sırada yer alıyor. İki takım arasında 8 puan fark var.


HABER: EFKAN BUCAK

18 yorum:

umut dedi ki...

oldumu soğuksu beeee

Selçuk dedi ki...

Değerli kavakpınarlılar bu sadece sizin başınıza gelmiyor aynı şeyler 1923 spor kulübününde başına pazar günü tokatköy maçında geldi maç 1. Ile 2.nin maçı güvenlik namına birşey yok polis çağırıyoruz yine gelmiyorlar bu nasıl iş anlamadım onun için sitemini tepkini iyi anlıyorum ama emniyet ve federasyon birilerinin başına birşey gelecek ve ölecek ondan sonra görevlerini yapacaklar herhalde o zamanda bunun hesabı her platformda sorulacaktır geçmiş olsun dileklerimle

ersin dedi ki...

Geçmiş olsun Murat hocam acaba taraftarlar herhangi birisini yaralayıp sakat bıraksaydı ne olacaktı Soğuksu kulübünün yerinde olsam ben ligden çekilirdim olmaz olsun böyle spor.

erdal dedi ki...

Sayın Pendikkavakpınarlı arkadaşlar ilk maçta kendi evinizde sahada anamıza bacımıza söverken herşey çok güzeldi dimi bunları yaparak olayları başlatan taraf oldunuz suçu birazda kendinizde arayın gencecik spor yapan çocukların anasına bacısına sahada söverken nerdeydiniz ?

tuncay dedi ki...

Pendikli yönetici arkadaşlar önce kendi sporcularınıza ANNE'ye saygı duymasını öğretin he illa biz pislik çirkeflik yapıcaz diyosa futbolcularınız şahislara küfür etsinler anne bacı karıştırmaya gerek yok biraz terbiye biraz ANNE'ye saygı lütfen

ahmet sumbul dedi ki...

Ben sahanin icinden biri olarak icerde olanalri bilmeden buraya kimse yorum yapmasin orda kufur edip burdada aynisini yapmaya calsmalri olayi bu hale getirmistir hak edene hak ettigini veriyoruz..

..... dedi ki...

kufur her macta oluyor sız kavakpınarda her hangı bır darpa ugradınızmı...

naim özer dedi ki...

hak edilen kavga mı 2 veya 3 yıl önce Tokatköy Taraftarları ana bacı sövdüler ama kavakpınara geldiler hiçbir sıkıntı olmadan elini kolunu sallaya sallaya gittiler sizin futbol anlayışınız bu mu kim olduğunuzu bilmiyorum ama yaptığınız yorum bence yanlış ceza verecek merci siz değilsiniz işte sizin gibi insanlar yüzünden spor tat vermiyor...

Mehmet dedi ki...

Ben Federasyonun yerinde olsam Soğuksu kulübünü futboldan men ederim.Maçı tribünden izledim gözlerime inanamadım.Bunlar kesinlikle bahanem değil ne olursa olsun böyle olmamalıydı..!

Maruf dedi ki...

Ben Federasyonun yerinde olsam Soğuksu Kulübünü Futboldan men ederdim.Maçı tribünden izledim gözlerime inanamadım hiçbir sebep bu şekilde davranmayı gerektirmez.Soğuksunun bu zamana kadar yaptığı tüm bu gelişim ve çıkış yaşanan dünkü olaydan sonra imajını sıfıra düşürdü maalesef.Umarım futbolda bundan sonra bunun gibi vakalarla karşılaşmayız.

Ali dedi ki...

Soguksu macını bizzat izledim ve ordakı 23 harıs hepsi serefsizlik yaptı bu burda kalmıcak kendılerıne dıkkat ettsinler o kadar diyorum noktayı koyuorum

tuncay dedi ki...

ne demek küfür her maçta oluyor bu ne mezhep genişliği arkadaşım 10 numaranız kaptan olucak adam ölmüş annesine ana bacı sövdü çocuğun bu ne mezhep genişliği ?

tuncay dedi ki...

Soğuksuya adam gibi gelen adam gibi ağırlanıyo pendikli arkadaşlar ilk mçata yaptıklarınızı siz daha iyi biliosunuz burda yalandan tatava yapmayın

Ercümend dedi ki...

Ne meninden bahsediyorsun kardeşim sen o çocuklar 10 haftadır beş kuruş para almadan centilmence kavga dövüş yapmadan geldiler. Ama 2. hafta da siz maç esnasında anneye bacıya ağza alınmayacak küfürler savuşturdunuz çocuklara. Geldiniz biz her yerde yaparız havaları yaptınız çocukları çığırından çıkardınız gelip bide men ederim şöyle ederim diyorsunuz Birazcık Adam olun efendi olun..

Ercümend dedi ki...

Ne meninden bahsediyorsun kardeşim sen o çocuklar 10 haftadır beş kuruş para almadan centilmence kavga dövüş yapmadan geldiler. Ama 2. hafta da siz maç esnasında anneye bacıya ağza alınmayacak küfürler savuşturdunuz çocuklara. Geldiniz biz her yerde yaparız havaları yaptınız çocukları çığırından çıkardınız gelip bide men ederim şöyle ederim diyorsunuz Birazcık Adam olun efendi olun..

colin dedi ki...

bi insan namusu için yaşar kavakpınar 10 numarası bana ve bır takım arkadasıma daha agıza alınmıcak kufurler ettı anamızı degısık pozısyonlarda s... tukurdu ayaklarımıza bastı sahada yapılabılecek her turlu pıslıgı yaptı paşabahceye gelıcem ordada yapıcam demişti bizim derdimiz 10 numaraylaydı bızde ana nasıl sıkılıyo gosterdık sadece diğer arkadaslarda vurdukları ıcın dayak yedıler hakedene hakettıgını verıceksın yine gelin beykoza yine doverım o 10 numarayı ;)

yok dedi ki...

arkadaşlar kimse kendini yormasın küfür edilmişse küfürü tasvip etmiyoruz bunu kimse yapmamalı futbolda hayattada küfüre yer olmamalı futbolda kavgada olmamalı yanlış iki hareket bunların hiç biri kabul edilir bişey değil soğuksu taraftarlarınıda kınıyoruz sahaya pıçakla inip futbolculara pıçak çekmekte çok yanlış bişey şimdiki nesil ne yaparsa gelecek nesilde onu yapar futbolcularda yönetenlerde taraftarda herkez kendine çeki düzen versin futbol sever olarak bu olayların hiçbirinin savunulacak yönü yok spora ve sporcuya zarar verenlerede türk futbolunda yer olmaması lazım türk emniyetininde gereğini yapması lazım kafaların değişmesi lazım........

Soğuksu... dedi ki...

Kavakpınar'a konuk olduğumuzda ana avrat söven, kasti tekme atan takım şimdi gelmiş sizi kınıyoruz tarzından şeyler söylüyor,durduk yere ana avrat söversen , bile bile sakatlamaya yönelik hareket yaparsan hakkettiğini alırsın.

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.