Çarşamba, Nisan 30, 2014

Ligmaratonu'nda heyecan sürüyor

Türkiye'ni en kapsamlı halısaha organizasyonu olan ligmaratonu'nda heyecan tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul başta olmak üzere 8 ilde takımlar kıyasıya mücadele etmekte.



yenilogo


Ligmaratonu Halı Saha Ligi 2009’dan bu yana hizmet vermekte. Takımlara istediği gün ve saate rakip ayarlanma odaklı çalışan organizasyonda her maça profesyonel geçmişi olan hakem atanırken yine karşılaşmalara full hd özetleyen, maç fotoğraflarını atan sağlık çantalı Koordinatör görevlendiriliyor.


Geçtiğimiz sezon ilk Türkiye Finalini gerçekleştiren Ligmaratonu Halı Saha Ligi’nde İstanbul şampiyonu Kartaltepe ile Bursa şampiyonu Çotanaklar finalde Bayrampaşa Mega Center’da karşılaştı. Finali penaltılar belirlerken şampiyon İstanbul ekibi Kartaltepe oldu ve kupasını Sayın Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'den aldı.


Bu sezon ise tam 8 ilin birincileri  sezon sonunda Antalya’da yapılacak olan Türkiye Finaline katılım hakkı kazanacak. Türkiye şampiyonu takıma 10 adet Tablet Pc ,takım forması ve birçok sürpriz ödül verilecek.


DSCF7478


Katılımın oldukça yoğun olduğu ve 28.ci takımın bile şampiyon olma şansının yakalandığı organizasyon Arjantin ligi usulü 6 ay açılış ligi , 6 ay kapanış ligi olarak oynatılıyor. Her ay düzenli olarak editörler tarafından derlenen kaptanların konuk olduğu tartışma programı ‘Smart Futbol' , eğlenceli anların aktarıldığı ‘Off Bee', Kaleci kurtarışlarından derlenen ‘Panterler', Ayın Golleri ve Bu Goller Kaçmaz görüntüleri üyelere aktarılıyor.


Herhangi bir katılım bedeli olmayan organizasyona tüm sporseverler davet edildi.


www.ligmaratonu.com - 0530 565 40 40

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...