Salı, Nisan 22, 2014

Liderlik koltuğu Bahçelievler Olimpik'in

İstanbul 2.Amatör Lig 6.Grup’ta liderlik karşılaşmasında Bahçelievler Olimpikspor, Giresun Emeksanspor’u 4-0 mağlup etti ve liderlik koltuğu yer değiştirdi.


Kocasinan Stadı’nda oynanan karşılaşmada ligde ikinci sırada bulunan Bahçelievler Olimpikspor grupta lider bulunan Alibeyköy ekibi Giresun Emeksanspor'u 4-0 yenerek rakibini ikinci yenilgisi tattırırdı ve liderlik tahtından aşağı indirerek liderliği Bahçelievler Olimpikspor'a kaptırdı.


4 kırmızı çıktı
Karşılaşmada Giresun Emeksanspor’da Akın, Tugay ve Cihat kırmızı kart gördü. Ev sahibi takımda ise Mert ihraç edildi.


Ev sahibi ekip Samet ile penaltı atışından yaralanamazken günün en çalışkan ismi geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig ekiplerinden Bağcılarspor’da forma giyen Mesut’du. Efendiliği ve çalışkanlığı ile tribünlerden ve hocasından beğeni takdir topladı. Bahçelievler Olimpikspor’da günün yıldız ismi Samet attığı (2) golle takımını sırtlarken, Mert Can’a attığı şahane frikik golü tribünlerden alkış topladı.  Bahçelievler temsilcisinin diğer golünü de Engin kaydetti.


Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın Doğan Beker'e ve Karşılaşmanın gözlemcisi olan sayın Kamil Altuntaş'a yardımların dan dolayı teşekkür ederim.


HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU


[gallery link="file" ids="122872,122871,122873,122874,122875,122876"]


 

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...