Cumartesi, Nisan 19, 2014

Leventspor'dan amatör camiaya davet

Leventspor, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Amaç Şanozan'ın hayalini kurduğu '1 sezon 2 kupa' hayalinin gerçek olacağı ve SAL Klasman Grubu şampiyonluk kupasını alacağı Nişantaşı maçına tüm amatör camiayı davet etti.


 


Leventspor Kulübü Resmi Sitesi'nden yapılan açıklamada, ''İstanbul Süper Amatör Lig'de 2013-2014 Sezonunu iki kupa ile tamamlayan Leventspor'umuz, ''bir sezon 2 kupa'' hedefini tüm  camiamıza aşılayan ve elde edilen şampiyonlukta büyük emekleri olan, 7 Nisan 2014 tarihinde vefat eden Yönetim Kurulu Üyemiz Amaç Şenozan'ın en çok istediği kupaya kulübümüz pazar günü kavuşacak.


Süper Amatör Lig 1.Grubu yenilgisiz olarak tamamlayan ve 24 maçta 18 galibiyet, 6 beraberlik ile birlikte hiç yenilmeyip, kalesinde 12 gol gören ayrıca tüm gruplarda da Leventspor'umuz, 70 golle ilk etabın ardından klasman grubunun da en skorer ekibi oldu. SAL Klasman Grubu'nda oynadığımız 12 maçta 9 galibiyet ve 3 yenilgi ile 34 gol atan takımımız, sezon boyunca da 100 gol barajını geçme başarısı göstermiştir. 11.hafta itibari ile Bölgesel Amatör Lig'e terfi eden takımımız, 12.hafta da Feriköy galibiyeti ile bitime bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Şampiyonluğun garantilenmesinden 2 gün sonra aramızdan ayrılan Yönetim Kurulu Üyemiz, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlumuz Amaç Şenozan'ın çok istediği, 'bir sezon 2 kupa' sözünü camia olarak gerçekleştirmenin buruk mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz.


20 Nisan 2014 Pazar günü Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesisleri'nde saat 16.30'daki Leventspor-Nişantaşı FK karşılaşmasına tüm amatör spor camiamızı bekliyor ve davet ediyoruz'' denildi.


HABER: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.