Çarşamba, Nisan 23, 2014

İstanbulspor’da buruk sevinç

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İstanbulspor’da Play-Off’a kalmanın buruk sevinci yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta Bahçelievler Stadında oynanan ve 1-1 beraberlikle neticelenen İstanbulspor – Keçiörengücü maçında son saniyede yenilen beraberlik golü camianın moralini bozdu.

Buna rağmen Play-Off’a kalmayı garantileyen ve son iki maçını da kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek olan sarı-siyahlılar, doğrudan 2. Lige çıkmanın ince hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Fahrettin Sayhan gözetiminde Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Yeni Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren İstanbulspor’da futbolcuların Sayhan ile baba oğul ilişkisi içerisinde olması gözlerden kaçmadı. Oyuncularıyla bire bir ilgilenen ve onların her dediğini yapmaya gayret gösteren Teknik Direktör Fahrettin Sayhan, takım olarak birlik ve beraberliğin eseriyle buralara geldiklerini söyledi. Sezon başında kümede kalmak için takım yapıldığını fakat bugün bakıldığında 2. Ligin kapısına kadar dayanan sarı-siyahlılarda karakterli oyuncuların çok oluşu ve iyi mücadele etmeleri, başarıyı kendiliğinden getirdiği gözleniyor.


Sayhan: 2.Lige çıkmayı zorlayacağız
Mütevazı bütçelerle buralara kadar gelindiğini fakat buna rağmen başarı için sahada tüm oyuncuların ellerinden geleni bugüne kadar yaptığına inandığını söyleyen İstanbulspor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan, takım olarak 2. Lige çıkmayı sonuna kadar kovalayacaklarını söyledi. Karakterli oyuncu kadrolarının olduğunu ve aralarındaki ilişkinin mükemmel bir seviyeye geldiğini söyleyen Sayhan, “Mütevazı bir kadro ile bu ligde mücadele ediyor ve başarılı olmak için de büyük çaba gösteriyoruz. Takımda karakterli oyuncuların sayısının oldukça fazla olduğunu buradan söyleyebilirim. Başarıda buradaki birlik ve beraberlikten geliyor çünkü bizler oyuncularımızla aramızdaki bağları her geçen gün daha güçlü hale getirdiğimiz için buralardayız. 2. Lige çıkmayı ekip olarak zorlayacağız ve Play-Off maçlarında başarılı olup İstanbulspor’u 2. Lige çıkarmanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi. Keçiörengücü maçına da değinen Teknik Direktör Sayhan, Keçiörengücü maçında hakemin 9 dakika uzatmana bir anlam veremediklerini ve golü de 90+9. dakikada kalelerinde görerek iki altın değerinde puan kaybettiklerini söyledi. Bu maçı almaları durumunda Liderlik şanslarının devam edeceğini söyleyen Sayhan, ellerine geçirdikleri birçok net pozisyonları skora yansıtamadıkları için üzgün olduklarını dile getirdi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery link="file" ids="123033,123034,123032,123031,123027,123028,123029,123030,123035"]

1 yorum:

şahinler dedi ki...

OLEY OLEY FAHRETTİN SEYHAN ZEYNEBİYENİN ÇOCUĞU FAHRETTİN SEYHAN..fahrettin abiye ve takımına 2.lig yolunda başarılar İFA camiasının gurur duyduğun insanlardan biridir..

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...