Cumartesi, Nisan 26, 2014

İFA Spor, Temel Karadeniz'i ziyaret etti

Bölgesel Amatör Lig'e yükselen İFA Spor Kulübü, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'i ve yeni yönetimini ziyaret etti.


25 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen toplantıya başlıca İFA Spor Kulübü Başkanı Mehti Şeren ve kulüp yönetimi, İFA Spor'un şampiyon olan u19/1 ve A Takım kaptanları katıldı.

3

Temel Karadeniz, İFA Spor Kulübünü bu sene her iki kategoride almış olduğu başarıdan dolayı tebrik ederken aynı zamanda mevcut İFA sahasını yeni sezonda bölgesel amatör lig'de mücadele edecek İFA Spor için bu düzeye taşıyacaklarını belirtti. Temel Karadeniz, İFA Spor Kulübüne yeterli teknik malzemelerin verileceğininde altını çizerek bölgede bulunan amatör kulüplere maddi manevi yardımcıların yapılacağını belirtti.

1


Toplantının sona ermesi ile İFA Spor Kulübü, Temel Karadeniz'e yeni görevinde başarılar dileyen İFA Spor, kendisine ismine özel yapılmış olan İFA Spor forması ve İFA Spor'un geride bıraktığımız sezonda kırmış olduğu amatör futbol seyirci rekoru fotoğrafını hediye etti.

HABER-FOTOĞRAF: MUHAMMET ALİ BAYDEMİR

8 yorum:

cetin yilmaz dedi ki...

Siz temel karadeniz gelmesin diye elinizden geleni yapın, sonrada yardımlarınızı bekliyoruz.. renginizi belli edin be abi..!!!!

amatör göz dedi ki...

şimdi burada hatta halkalı zeynebiyede bir Allahın kulu desin ben ak partiden Temel Karadenize oy verdim bu seçimlerde bakalım kaç kişi inanacak.

suat dedi ki...

vermedik diye belediyenın yardımlarından mahrum bırakılacak bu zihnıyetı çıkarın kafanızdan belediye ye secilen başkan belediye sınırlarındaki tüm halkının başkaqnıdır..

amatorce dedi ki...

akp halkalidan yuzde 45 e oy almis sahsen ben oy vermedim temel bey hizmeti oy vermeyenlere sinirliyacaksa zaten hic bir yardimda bulunmasin kaldiki maddi yardim isteyen yok bolgesinin takimi bal da mucadele edicek tesisleri bal.musabakasi oynanacak.seviyeye getirmesi lazim kaldiki.cevp bile.yazmamak lazim.sizin.gibilere spoara siyaseti karistirmakdaki.maksatinizi anlamak.mumkun degil belediyeler hizmet icin.var

amator goz dedi ki...

Belediyenin size yaptgni hangi kulube yapti arkadasim k.cekmecespor suan kacinci ligde senin haberin varmi.Bu ilcede 23 tane spor kulubu var hangisinin sizin gibi imkanlari var Allahtan korkun daha ne istyorsunuz isinize geldimi ifaspor gelmedimi k.cekmece halkali ifa sor kulubu ak parti halkalidan okdar oy almstr ama sizden yuzde 5 bile oy cikmamstr ben yardim yapmasin da demiyorum yapiyorsa herkese ayni sekilde yapilsin stadiniz var hali saha tesisinz var Allah daha cok versin e birazda siz koyun spora siyaset zaten karismis ben karistrms degilim.(bu arada bende k.cekmecede bir kulupte futbol oynuyorum ifaspor dusmani yada yanlisi biri degilim orada oynayan arkadaslarimda var umarim basarilarida Daim olur)

suat dedi ki...

bizler de aynısını diyoruz beledıye herkese eşıt mesafede durması gerekir.ifa sporun şu ankı konumu kuruluşundan beri birlik ve beraberliğin kazanımlarıdır bu kazanımlarda öyle dedıgın kadar da fazla deyıldır bölgemizde gecmışı olan birçok takımızında idman yapıcak sahası mevcuttur olmayanlarda yönetım ve kenetlenmede eksikleri vardır bu da ifa sporun sucu deyıldır
ifa spor bu kazanımlarını bugune bölgemizi yönedten idari kurumlardan almıştır(dsp shp akp)bu partılerın hepsinın katkısı olmuştur.ve bundan sonra da inş olacaktır ifa spor da allahın iznıyle daha üst liglerde bizleri temsıl edecektır çekemeyenlerde çatlayacaktır.vesselam
,

amatorce dedi ki...

solediklerin cok mantikli seyler fakat bazi seyleri eksik biliyosun asura meydani dedigimiz alan ifaspor tarafindan 49 yilligina kiralanmisdi ve ifaspor protokol karsiliginda bu arazideki hakkindan feragat etti sadece iki.hali saha karsiliginda gunumuz turkiyesinde bole.bi araziyi 49 yil kullanim hakkina.sahipken kim feragat eder ifaspor kimsenin.hakki bize verilsin demiyor cekmece bolgesinde herkese esit olmasini bizde isteriz fakat 23 tane spor kulubunden kac tanesi.butun.branslarda liglere katiliyor bir cogu alt katagorilerde takim.bile cikaramiyor kimse alinmasin ama k.cekmecede toplasan 5 tane duzgun her katagoriye katilan kulup var onlarin. bence daha farkli muamele gormesi lazim en.azindan.diger kuluplere onculuk etmis olur ve hedeflerini yukseltir futbolla ilgilisin futbolda oynuyomussun ifaspor tesislerini goruyosun o tesisde sence bolgesel maci.oynanirmi ifayi seversin sevmezsin ayri konu ama bu tesisleri bal.maci oynanicak.hale getirmek belediyenin zorunlulugudur ifaspor hem.istanbulu hemde k.cekmeceyi bolgeselde temsil.edicek kaldiki.bu ziyarette hic bi sekilde maddi yardim talep edilmedi.sadece tesislerle ilgili duzenleme talep.edildi sana.soruyorum ifaspor bal. maclarini kendi.bolgesi dururken bagcilara ait olan mahmut bey stadinda oynamak zorunda kalmasi yakisik alirmi ve son olarak.istanbul amatorunu takip.ediyosundur futbolda en az yatirimin.yapildigi en.geride.kalan.bolge.maalesef bizim.bolgemiz bununda artik.deismesi lazim ifasporun sahasinda bolgemizdeki.cogu takim maclarini.oynuyor.zemininin.hali.icler.acisi o.zwmin.bile.10.senedir deistirilmiyor ben.sana.bi.dunya.ornek.veririm tesislesme ile ilgili.belediye yardimlarinin yeni.baskan.Temel bey belki bu geri.kalmisligi duzeltir belkide bu tesis konusundaki.eksik.durumlari duzeltir die umuyorum sadece ifa icin.deil toplasan 3 tane saha var k cekmece sahasi.zaten malum.sahis.esareti.altinda bide etap.sahasi bide.ifa sahasi toplasan.iki.saha iki.sahanin.zeminide saka.gibi

Muhammet dedi ki...

Bir belediye başkanı seçildiğinde partisinin rozetini çıkarıp, artık oy veren vermeyen fark etmeksizin seçilmişse o bölgedeki her kesime hitap etmelidir. Bu şekilde davrandığında ona oy vermeyen diğer bölgeleride kazanmış olacaktır siyasette aslında budur. Çetin kardeşimiz partizan düşünceye bağlı kalmış oy vermessen hizmet bekleme diyenlerden bu zihniyet yanlış anlaşılmasın ama günümüz hükümetinin ve onun destekçilerinin düşücesidir. K.çekmede 20 değil 50 kulüp olsa ne yazar hiç birinin adını duyan var mı İFA'nın dışında? her sene bal için oynayan her sene çeşitli katagorilerde başarı alan 2. kulüp var mı ? yok! o yüzden öncelik İFA olmalıdır çünki diğer kulüplere göre harcaması ve çabası çoktur. Bununla beraber tüm kulüplerede tabiki ama tabiki destek verilmelidir. İFA'nın imkanı iyi demişler istemesine getirmişler lafı '' İFA kendi arazini kullanmak yerine belediyeye vermeseydi şuan Türkiye'nin en büyük anfi tiyato salonu o bölgeye yapılmış olmayacaktı'' o arsayı satsa bile trilyonlar kazanırdı ama anlaşma ile belediyeye verdi.

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.